Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τo γεύμα του Ανδρουλάκη και τα γυαλιά ηλίου που έκαναν θραύση



Με καλή παρέα φίλων του από τη Θεσσαλονίκη, με συνοδεία τσίπουρου και μεζέδων, επέλεξε να γευμάτισει ο ευρωβουλευτής της Ελιάς Νίκος Ανδρουλάκης, στο περιθώριο της πρώτης συνεδρίασης της Κ.Ε. του Κινήματος αλλαγής, στο κέντρο της Αθήνας. Το "μενού" είχε και εσωκομματική συζήτηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη να δείχνει αισιόδοξος για την καλή πορεία του νέου φορέα.

Αυτό που σχολιάστηκε αρκετά ήταν τα γυαλιά ηλίου που φορούσε ο Νίκος Ανδρουλάκης  τα οποία είναι χειροποίητα και φτιαγμένα από ξύλο, απ΄ότι είπε ο ίδιος. Τα γυαλιά αυτά αποτέλεσαν την αφορμή για αρκετά πειράγματα μεταξύ συντρόφων του καθως αρκετοι τα φόρεσαν τα πρόβαραν και ζητούσαν να μάθουν λεπτομέρειες σχετικά με την εκκεντρική αυτή επιλογή. Ο ορθοπεδικός μάλιστα Νίκος Ξυλούρης , που βρισκόταν στην παρεά, τον «απείλησε» ότι του θα τα κλέψει την ώρα που εκείνος θα είναι στο βήμα.

Όπως μάθαμε τα γυαλιά αυτά είναι από ελληνική εταιρεία που επεξεργάζεται το ξύλο και τα κατασκευάζει στην επαρχία και ήταν το αγαπημένο αξεσουάρ του Νίκου Ανδρουλακη, στο τελευταίο ταξίδι που έκανε τις ημερες του Πάσχα στην Κολομβία.

Στο κυριακάτικο τραπέζι, μεταξύ άλλων βρέθηκαν, ο Νικήτας Φραγκισκάκης, ο Σωκράτης Εδιρνέλης, ο Γιωργος Φραγγίδης, ο Κώστας Παπαδημητρίου, ο Μαρίνος Σκανδάμης, και η Μελίνα Βερβερίδου.