Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Έγκυος για δεύτερη φορά η Νίκη Κεραμέως



Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως και ο σύζυγός της, Δημήτρης Λουκάς, αφού σε λίγους μήνες θα υποδεχτούν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Η στενή συνεργάτις του Κυριάκου Μητσοτάκη, διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μπορεί ακόμη να μην έχουν μάθει με τον σύζυγό της ποιο είναι το φύλο του μωρού, αλλά οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και, φυσικά, η χαρά τους είναι εμφανής.

Και πώς να μη χαίρονται, άλλωστε; Και οι δύο έχουν παραδεχτεί πολλές φορές πως πάνω από οποιαδήποτε καριέρα βάζουν την οικογένειά τους και περισσότερο από καθετί θέλουν να είναι καλοί γονείς. Το ευτυχισμένο ζευγάρι σε λίγο καιρό θα μάθει το φύλο του δεύτερου παιδιού του και σε περίπου έξι μήνες θα κρατά στην αγκαλιά το μωρό του.

Η τομεάρχης Παιδείας και ο γνωστός δικηγόρος, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που θα γίνουν γονείς, αφού το 2016 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, που ακούει στο όνομα Λουκάς, ο οποίος ήθελε ένα αδελφάκι, και μάλλον οι γονείς του του έκαναν το χατίρι. Ο μικρούλης είναι πραγματικά όμορφος και αξιολάτρευτος και είναι χαρακτηριστικό ότι κερδίζει την προσοχή από όπου και αν περάσει.

Μάλιστα, η κυρία Κεραμέως είχε πάρει μαζί της τον γιο της και στη ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο. Στο αεροπλάνο όλοι οι συνεπιβάτες ασχολούνταν με τον μικρό, που ήταν πολύ φιλικός, άνετος και κοινωνικός.

Ίσως πίσω από αυτή την αποκάλυψη να κρύβονται και οι απαντήσεις στα ερωτήματα πολλών γιατί το τελευταίο διάστημα η Νίκη Κεραμέως δεν δίνει το «παρών» σε εκδηλώσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες την καλούν. Βέβαια, η εγκυμοσύνη της είναι μέχρι στιγμής πολύ καλή και η ίδια δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα.

Ολοι θυμούνται, άλλωστε, ότι και κατά την πρώτη εγκυμοσύνη της συμμετείχε ενεργά σε όλες τις διαδικασίες εντός και εκτός Βουλής σχεδόν μέχρι τον ένατο μήνα.

Η κυρία Κεραμέως συνέχιζε απρόσκοπτα το κοινοβουλευτικό της έργο μέχρι τελευταία στιγμή και αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ακόμα και μέσα από την κλινική έγραψε ερώτηση για τη Βουλή.

Η ατάκα του Νικήτα Κακλαμάνη κατά την πρώτη εγκυμοσύνη της, όταν τότε η Νίκη Κεραμέως ανέβηκε στο βήμα της Βουλής, είναι ακόμα μία απόδειξη της καλής κύησης που είχε και της αφοσίωσής της στο έργο της. «Αυτό το παιδί, όταν θα βγει από την κοιλιά, το τι θα έχει ακούσει δεν λέγεται...», είπε τότε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και η 37χρονη δικηγόρος είχε συμφωνήσει απόλυτα.