Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Ελλάδα



Ακρίβεια: Ασταμάτητος ο πληθωρισμός – Ρεκόρ 20ετίας στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας

Καθημερινή μάχη με την ακρίβεια δίνουν τα ελληνικά νοικοκυριά που βλέπουν τον πληθωρισμό τον Φεβρουάριο του 2024 να εξακολουθεί να «τρέχει» πάνω από το 3% όταν ο μέσος όρος στην Ευρωζώνη υποχώρησε στο 2,6%. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο πληθωρισμός αποκλιμακώθηκε στο 2,8% τον Φεβρουάριο από 3,1% τον Ιανουάριο. 



Τα προφίλ των τουριστών της Αθήνας

Σε επτά μεγάλες τουριστικές αγορές, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και δύο «αναδυόμενες», οφείλει η Αθήνα το νέο ιστορικό ρεκόρ επισκεπτών που κατέγραψε το 2023, σπάζοντας για πρώτη φορά το «φράγμα» των 7 εκατ. διεθνών αφίξεων, έναντι 6,4 εκατ. το 2019 (+10%).



Ασπρόπυργος: 40χρονος εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή Κουταλά – Είχε εμπλακεί σε καβγά

Αντρας 40 ετών εντοπίστηκε νεκρός μετά τα μεσάνυχτα, χθες Δευτέρα προς σήμερα Τρίτη, σε καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Κουταλά Ασπροπύργου (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).

Οι αστυνομικοί διέκριναν στο σώμα του σημάδια από βαριές κακώσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο.



Καιρός σήμερα: Αλλαγή σκηνικού με βροχές και καταιγίδες

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός με βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα σημειωθούν αρχικά στα δυτικά και από το μεσημέρι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και σταδιακά σε ολόκληρη τη χώρα. 



Κορινθία: Γυναίκα έπαθε ηλεκτροπληξία όταν ο χαρταετός της μπλέχτηκε σε καλώδια της ΔΕΗ

Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας παρ’ ολίγον να σημειωθεί τραγωδία στα Ίσθμια Κορινθίας, όταν ο χαρταετός που κρατούσε μια γυναίκα, έπεσε σε καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει το ρεύμα.



Καρδίτσα: Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί που έκλεψαν σχεδόν μισό τόνο πετρελαίου από θερμοκήπιο

Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη βρίσκονται δύο αλλοδαποί οι οποίοι το βράδυ του Σαββάτου, μπήκαν στο θερμοκήπιο ενός αγρότη στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, άρπαξαν μπιτόνια που περιείχαν σχεδόν μισό τόνο πετρελαίου και τα φόρτωσαν σε ένα ΙΧ.