Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Tips ομορφιάς παρέα με Netflix!



Ποιος είπε ότι δεν μπορούμε να είμαστε παραγωγικοί όσο βλέπουμε το 5ο επεισόδιο House of Cards της ημέρας στο Netflix; Το θέμα είναι να σκεφτόμαστε δημιουργικά!

Πάρε ιδέες για το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις το χρόνο που βλέπεις Netflix ή τηλεόραση, με το να κάνεις διάφορες και κατά τα άλλα χρονοβόρες διαδικασίες περιποίησης.

Μάσκα μαλλιών
Πολύ συχνά σκεφτόμαστε ότι θα έπρεπε να κάνουμε συχνότερα μάσκες μαλλιών, αλλά δεν έχουμε χρόνο. Όταν, όμως, το θυμηθούμε είναι αργά. Μιας και μερικές μάσκες ωφελούν ιδανικά τα μαλλιά όταν είναι στεγνά, άπλωσε τη μάσκα σου και δες το αγαπημένο σου επεισόδιο ανενόχλητη! Μην ξεχάσεις να βάλεις πετσέτα ή ειδικό σκουφάκι πριν καθίσεις, για την αποφυγή δυσάρεστων ατυχημάτων. Απλά κάνε ένα μικρό διάλειμμα για να ξεβγάλεις το προϊόν.

Ποδόλουτρο
Ένα ζεστό ποδόλουτρο θα σε αναζωογονήσει πραγματικά: Γέμισε με ζεστό νερό μια λεκάνη, βάλε μέσα αιθέρια έλαια ή άλατα και μούλιασε τα πόδια σου για αρκετή ώρα. Μπορείς, επίσης, να συνεχίσεις με απολέπιση και ενυδάτωση. Θα αισθανθείς σαν να βγήκες μόλις από το nail salon!

Multimasking
Το multimasking είναι σίγουρα πιο χρονοβόρο από το να βάλεις μια απλή sheet mask και να ξεμπερδεύεις. Ευκαιρία να ακούσεις τις ανάγκες του δέρματός σου και να χρησιμοποιήσεις δύο και τρεις μάσκες στα διάφορα σημεία που το χρειάζονται. Θυμήσου απλά να αφαιρέσεις την κάθε μια στο χρόνο που πρέπει.

Λεύκανση δοντιών
Δεν είναι όλες οι ώρες κατάλληλες για να κυκλοφορείς με το ειδικό μασελάκι της λεύκανσης στο σπίτι χωρίς να μπορείς να μιλήσεις. Οπότε κάνε το καλύτερα όταν θα είσαι συγκεντρωμένη στις εξελίξεις της ταινίας!

Self-Tan
Θα ήθελες να παρατείνεις το σοκολατί χρώμα που με κόπο απέκτησες στις διακοπές όμως δεν βρίσκεις χρόνο; Προμηθεύσου ένα self-tan kit και ακολουθώντας προσεκτικά τις οδηγίες άπλωσε το προϊόν με τον κατάλληλο τρόπο. Πέρασε τον απαραίτητο χρόνο μέχρι να απορροφηθεί το προϊόν, παρέα με το Netflix.