Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Μακιγιάζ: τα χρώματα του Χειμώνα



Στα πιο απαιτητικά shows σε Παρίσι, Μιλάνο, Λονδίνο και Νέα Υόρκη παρουσίασαν τα πιο δυναμικά και ταυτόχρονα εύκολα στο να δημιουργηθούν make-up trends.
Το μαύρο είναι ένα από τα νέα χρώματα μακιγιάζ του χειμώνα.Το κλασικό μαύρο θα χαρίσει την πιο rock πλευρά του στο μακιγιάζ σου.

Λεπτές γραμμές eyeliner, εντυπωσιακές βλεφαρίδες για έντονο αποτέλεσμα. Μαύρες πινελιές στα άκρα και το all time classic smoky eye βρίσκονται και φέτος το χειμώνα στο προσκήνιο.
Το χρυσό είναι ένα από τα νέα χρώματα μακιγιάζ του χειμώνα. Οι ιριδίζουσες αποχρώσεις του μπεζ σε συνδυασμό με κάθε απόχρωση του χρυσού αφομοιώνονται από κάθε προϊόν μακιγιάζ.

Με αυτό τον τρόπο θα αναδείξουν την πιο λαμπερή πλευρά σου. Ως top coat στα νύχια σου ή ως έξτρα tip στα μάτια και τα ζυγωματικά είναι η τέλεια επιλογή για βραδινές εξόδους.

Το μπλε είναι ένα από τα νέα χρώματα μακιγιάζ του χειμώνα. Το ουδέτερο μπλε προσπαθώντας να εκθρονίσει το μαύρο από την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου.

Θα υιοθετειθεί από το μακιγιάζ των ματιών και των χειλιών μέχρι το μανικιούρ σου. Δώσε του την ευκαιρία που του αξίζει εμπιστεύοντάς το για το eyeliner ή το βερνίκι σου.
Το μωβ είναι ένα από τα νέα χρώματα μακιγιάζ του χειμώνα.Το νέο trend του μακιγιάζ «ακούει» στο χρώμα berry και βάφει τα χείλη σου με τολμηρό και σέξι τρόπο.

Οι σκούρες αποχρώσεις βρίσκουν την πολυτέλεια που τους αξίζει μέσα από τη shiny πλευρά τους, ενώ και οι ματ υφές δεν μένουν πίσω ως το trend που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα.
Το καφέ είναι ένα από τα νέα χρώματα μακιγιάζ του χειμώνα.Ψήφο εμπιστοσύνης επιζητούν οι παλέτες σκιών σε καφέ αποχρώσεις.
Επιθυμούν να «αγκαλιάσουν» με κομψότητα κάθε σπιθαμή του προσώπου σου. Από πούδρες μέχρι σκιές ματιών και ρουζ «συνεργάζονται» για να ολοκληρώσουν το πιο ανεπιτήδευτο μακιγιάζ σου.

Το κόκκινο είναι ένα από τα νέα χρώματα μακιγιάζ του χειμώνα.Το κλασικό κόκκινο χρώμα στα χείλη γίνεται λίγο πιο σκούρο και έντονο χαρίζοντας μυστήριο και μια σοφιστικέ πινελιά στο χειμώνα.

Με vintage αναφορές από τις γυναίκες του Μεσαίωνα τα χείλη ολοκληρώνουν ένα αυτοκρατορικό ύφος σε κάθε σου εμφάνιση.
Οι μεταλλικές αποχρώσεις του γκρι και του καφέ είναι νούμερο ένα στα νέα χρώματα μακιγιάζ του χειμώνα.Ερχόμενες κατευθείαν από την εποχή των 60s οι μεταλλικές αποχρώσεις είναι δικαίως το φετίχ των ημερών.

Λάμψη στο άνω βλέφαρο, στα νύχια αλλά και σε όλο το σώμα είναι το ζητούμενο τους για να καταφέρουν να εισχωρήσουν σε μια άξια θέση στο νεσεσέρ σου.
Το nude είναι ένα από τα νέα χρώματα μακιγιάζ του χειμώνα.«Αποστολή» δύσκολη αλλά εφικτή . Μοναδική προϋπόθεση τη συμμαχία του νεσεσέρ με εξειδικευμένα επαγγελματικά προϊόντα για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Προσομοίωσε με άνεση και αυτοπεποίθηση το μπουντουάρ σου με τα backstage stands των σχεδιαστών. Στήσε μια μίνι επιχείρηση μακιγιάζ με στόχο την πιο φρέσκια και φυσική απόχρωση στην επιδερμίδα.