Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

6 συνήθειες που αν υιοθετήσεις στα 30 σου θα κερδίσεις τη μάχη του anti-aging



Στα 30, η όψη της επιδερμίδας είναι υπέροχη και δείχνει να είναι στα καλύτερα της. Είσαι η βελτιωμένη εκδοχή των 20. Πριν οι ρυτίδες σου χτυπήσουν την πόρτα με βαθιές ρυτίδες έκφρασης φρόντισε να κάνεις τα παρακάτω και το δέρμα σου θα το εκτιμήσει. Το πώς θα ανταποδώσει τη φροντίδα που του παρέχεις; Φυσικά και θα λάμπει για περισσότερο καιρό από το αναμενόμενο.

Ντεμακιγιάζ

Πριν κοιμηθείς σιγουρέψου πως έβγαλες και το τελευταίο ίχνος από το μακιγιάζ σου. Δώσε αυτή την υπόσχεση στον εαυτό σου και κράτησε την. Το δέρμα σου θα το εκτιμήσει.

Τελειοποίησε τη βραδινή σου skincare ρουτίνα

Είσαι σίγουρη ότι η επιδερμίδα σου είναι πεντακάθαρη, αλλά η διαδικασία δεν τελειώνει εδώ. Το βράδυ είναι η στιγμή που τα κύτταρα αναγεννώντας, δώσε τους ένα μικρό boost για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

 

Μην παραλείπεις το σέρουμ!

 

Στα 20 χρησιμοποιείς προϊόντα που έχουν πολλαπλή δράση και δεν πάνε πίσω το πρόγραμμά σου. Στα 30 όμως, θα χρειαστείς μερικά επιπλέον λεπτά για να είσαι σίγουρη ότι ο χρόνος που επενδύεις δεν πάει χαμένος. Αν δεν χρησιμοποιείς ήδη κάποιον ορό, αυτή εδώ είναι η σωστή στιγμή. Σίγουρα είναι ένα επιπλέον βήμα στην ενυδάτωση. Ωστόσο το δέρμα σου θα σου πει ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτό το μικρό καθημερινό δωράκι  που του κάνεις.

Κάνε απολέπιση σαν ένα καλοκαρδισμένο ρολόι

 

Πολλοί πιστεύουν πως το πίλινγκ δεν χρειάζεται και συνέχεια. Ωστόσο εμείς θα σου πούμε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγείς από τους ρύπους που μένουν και το μάτι δεν είναι ικανό να τους πιάσει. Κάνε μια με δύο φορές την εβδομάδα μια καλή απολέπιση και διατήρησε το δέρμα σου λαμπερό.

Κρέμα ματιών

Αυτό το βήμα της ρουτίνας σου μετά τα 30 πρέπει να γίνει αναπόσπαστο. Βρες μια μάσκα ματιών που να ταιριάζει στην επιδερμίδα σου και κράτα την περιοχή γύρω από τα μάτια ενυδατωμένη.

 

Μάσκα προσώπου

Ένα ακόμα βέλος στη φαρέτρα σου είναι η μάσκα προσώπου. Αν μπορείς να κάνεις και δύο φορές την εβδομάδα το beauté σου, ακόμα καλύτερα. Θα νιώσεις τη διαφορά αμέσως. Φρόντισε να επενδύσεις σε μια μάσκα που ενυδατώνει το δέρμα και λειαίνει τις λεπτές γραμμές.