18
Αυγούστου
2015
- 09:06
Τελευταία τροποποίηση στις 18 Αυγούστου, 2015 - 09:06
Μια απολαυστική συνταγή για να φτιάξεις ομελέτα με κιμά, ένα πολύ χορταστικό πιάτο που σερβίρεται για ορεκτικό, μεσημεριανό ή βραδινό.
Υλικά
3 αυγά
250γρ. κιμάς ανάμεικτος
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Αλάτι-πιπέρι
Ελαιόλαδο
ψιλοκομμένα λαχανικά(κολοκύθι, πιπεριές,κ.α.)
Εκτέλεση
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα τσιγαρίσουμε για 2 λεπτά
Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει. Αφήνουμε να βράσει λίγο στο ζουμί του
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές
Η ομελέτα με κιμά είναι έτοιμη!
*Λαχανικά βάζεις αν θελεις και όποια θέλεις και τα τσιγαρίζεις μαζί με το κρεμμύδι.