Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 -
Μέτριο

22 °C

Σήμερα, 16. Οκτωβρίου 2018

Ο Ant1 "πολιορκεί" την Δέσποινα Βανδή για το "The Voice"!Μετά την επιτυχία του “Dancing with the stars” ο Ant1 ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο show τραγουδιού που αναμένεται να ανατρέψει τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης.

 Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο μουσικό talent show “The Voice” που θα παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας. ...

Και ο παρουσιαστής μπορεί να έχει κλείσει, αλλά ο σταθμός αναζητά ακόμη την κριτική επιτροπή, στην οποία διακαής πόθος των συντελεστών φαίνεται πως είναι η παρουσία της Δέσποινας Βανδή.

Το όνομά της έχει ακουστεί από το καλοκαίρι, ανάμεσα και σε άλλους κορυφαίους ερμηνευτές όπως η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος και η Άννα Βίσση και όλοι περιμένουν με αγωνία αν η Δέσποινα θα πει τελικά το “ναι”.

Τις τελευταίες μέρες μάλιστα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το κανάλι του Αμαρουσίου και ο Γιάννης Λάτσιος “πολιορκούν” στενά την Δέσποινα, η οποία ήταν εξαρχής θετική με το ενδεχόμενο να καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής.

Αν και πολλές φορές της έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει ή να μπει στην κριτική επιτροπή των μεγάλων talent shows που έχουν παρουσιαστεί στην Ελλάδα, όπως το Fame Story, Greek Idol, X-Factor και άλλα, η Δέσποινα δεν έχει κάνει αυτό το βήμα.

Για να δούμε αν τελικά ο Ant1 θα καταφέρει αυτήν τη φορά να αποσπάσει τη θετική απάντησή της και να την δούμε στο “The Voice”...