Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Σκορδά για Μπέλλα: «Είναι ένα πολύ φιλόδοξο πλάσμα που το μόνο που τη νοιάζει είναι τα καλλιστεία»



Η Ιωάννα Μπέλλα το απόγευμα της Τετάρτηςαπάντησε στα σχόλια που δέχτηκε μετά τη δήλωση που έκανε στο The 2Night Show για τη βία που δέχτηκε από πρώην σύντροφο της.

 

Συγκεκριμένα, μέσω InstaStories, έστειλε το εξής μήνυμα: «Με λύπη σήμερα πληροφορήθηκα για την τροπή που πήρε η χθεσινή μου συνέντευξη στον κ. Αρανούτογλου, από την πρωινή εκπομπή της κυρίας Σκορδά. Θέλω λοιπόν να τονίσω ότι σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ την οποιαδήποτε πράξη βίας άνευ σημασίας, είτε είναι λεκτική είτε είναι σωματική! […] Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιάστηκα από την ερώτηση του κ. Αρναούτογλου και νομίζω φάνηκε η αμηχανία μου. Το θέμα αυτό ήταν κάτι προσωπικό και δυσάρεστο και για να ελαφρύνω το κλίμα στην συνέντευξη προσπάθησα-ατυχώς- να του δώσω ένα πιο χιουμοριστικό κι ανάλαφρο ύφος. […] Ως Σταρ Ελλάς θέλω να είμαι σωστό πρότυπο για τα νέα κορίτσια και να προτρέψω να εξελίσσονται θετικά στην ζωή τους έχοντας στόχους και κυνηγώντας τα όνειρά τους».

Στο Πρω1νό του ANT! σήμερα, σχολιάστηκε η απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα και η Φαίη Σκορδά θέλησε να τοποθετηθεί και να εκφράσει τη δική της άποψη για το μοντέλο. «Έτσι λοιπόν με αυτή την αφορμή έκανε τη ερώτηση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όταν έχεις περάσει μια δύσκολη κατάσταση, δε μπορείς μετά να χασκογελάς. Μπορεί να αιφνιδιάστηκε και να μην ήξερε τι να απαντήσει και το να πεις κάτι πολύ προσωπικό στην κάμερα, μπορεί να ήταν μια δύσκολη στιγμή. Αλλά δε γίνεται να γελάσεις και να λες και τι έγινε με ένα χαστουκάκι.

 

Εγώ ξέρεις τι βλέπω; Ένα πολύ φιλόδοξο πλάσμα. Που το μόνο που τη νοιάζει είναι τα καλλιστεία και ο τίτλος. Και χθες το είπα. Στενοχωριέμαι. Αλλά στο story που είδα, μπορεί να πει τι βλακεία που είπα. Ανέφερε τα καλλιστεία και ότι ο Θεός της χάρισε την ομορφιά. Τι σχέση έχει; Εντάξει είναι όμορφη κοπέλα. Αισθάνομαι από τη συνέντευξη της ότι δεν καταλαβαίνει τι πρέπει να επιτρέπει και τι όχι. Και τι σημαίνει ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δεν το καταλαβαίνει.