Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ν.Χατζηνικολάου: Oμαδική παραίτηση βουλευτών σχεδιάζει η Χρυσή Αυγή



Ο Ν.Χατζηνικολάου αποκάλυψε στην ραδιοφωνική του εκπομπή πως  στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής υπάρχει η σκέψη για παραίτηση όλων των βουλευτών και των αναπληρωτών σε 15 εκλογικές περιφέρειες ώστε να γίνουν επαναληπτικές εκλογές  στις περιφέρειες που εκλέγονται, οι οποίες σημειωτέον είναι από τις μεγαλύτερες της χώρας.

Οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και ειδικά στους κόλπους της Χρυσής Αυγής είναι καταιγιστικές... ακούγοντας το πρωί τον Νίκο Χατζηνικολάου στη ραδιοφωνική του εκπομπή επιβεβαιώθηκαν οι... υποψίες πολλών εξ ημών.

Το σενάριο αυτό συνιστά πράξη αποσταθεροποίησης του πολιτικού σκηνικού και κανείς δεν ξέρει με σιγουριά αν τελικά στην Χρυσή Αυγή θα αποφασίσουν να προχωρήσουν σε κάτι τέτοιο.

Το μόνο σίγουρο είναι .... πως τα δημοσιεύματα που καρφώνουν το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου, οι μαρτυρίες και οι καταγγελίες για τον τρόπο δράσης αλλά και την στρατιωτική εκπαίδευση μελών και στελεχών της Χ.Α, η σύλληψη του «φρουρό» του Κ.Μπαρμπαρούση και κυρίως η δικαστική εξέλιξη του θέματος της δολοφονίας Φύσσα έχουν προβληματίσει πολύ... τα «πρωτοπαλίκαρα» του κ.Μιχαλολιάκου.