Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

MasterChef 3: Η συμβουλή του περσινού νικητή στους δύο φιναλίστ που προκαλεί αίσθηση



Λίγα 24ωρα απέμειναν μέχρι να μάθουμε ποιος θα είναι ο νικητής του MasterChef 3. Σπυριδούλα και Μανώλης είναι οι δύο φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής και την Τετάρτη (22/5) ένας από τους δύο θα κερδίσει τον τίτλο του masterchef. Ο περσινός νικητής του παιγνιδιού, Τιμολέων Διαμαντής μίλησε στο TV Έθνος για τη δική του εμπειρία και τα όσα αποκάλυψε, προκαλούν αίσθηση.

Ο νεαρός σεφ δεν έκρυψε το παράπονό του πως μετά το παιγνίδι δεν εργάστηκε στην τηλεόραση, ενώ εξήγησε τι εννοούσε όταν είχε πει πως κάποιοι φρόντισαν να χαθεί. «Μου έγινε μία ερώτηση ότι έχω χαθεί. Και απάντησα ότι ίσως κάποιος φρόντισε να χαθώ. Δεν ξέρω ονόματα, απλά κάποιοι δεν με ήθελαν στον χώρο της τηλεόρασης κι έτσι δεν είμαι ενεργός στην TV», είπε.

Επίσης, αποκάλυψε πως στα ταξίδια του στο εξωτερικό, διαπίστωσε πως σέβονται το νικητή του MasterChef. «Προσωπικά, σε όσους είπα ότι έχω κερδίσει τον διαγωνισμό, με σέβονται πολύ περισσότερο απ’ ο, τι στην Ελλάδα. Γιατί στην Ελλάδα υπάρχει μία ρετσινιά όταν περνάς από τηλεόραση. Στο εξωτερικό σε βλέπουν λίγο διαφορετικά, δεν κοιτάζουν καθόλου το τηλεοπτικό κομμάτι. Κοιτάζουν ότι είσαι ο νικητής του MasterChef», τόνισε.

Ο Τιμολέων ως περσινός νικητής έδωσε τη δική του συμβουλή στη Σπυριδούλα και τον Μανώλη, σε περίπτωση που ένας από τους δύο κερδίσει φέτος. «Να το χαρούν πάρα πολύ, με χαμόγελο, λιγότερο άγχος, γιατί έχουν φτάσει στο στόχο τους. Από εκεί και πέρα, προσοχή στους… καρχαρίες που κυκλοφορούν, προσοχή στις κινήσεις τους, να κάτσουν να ξεκουραστούν από την ψυχολογική πίεση κι έπειτα από ενάμιση μήνα να βγουν για δουλειά. Δουλειά, όμως, να μην περιμένουν από την τηλεόραση», είπε.