Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Η αιτία χωρισμού Μπουρδούμη-Χατζηγεωργίου



Οριστικός υποστηρίζουν πως είναι ο χωρισμός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου άνθρωποι από το ευρύτερο περιβάλλον τους.

Η είδηση πως ένα μήνα πριν το γάμο του (είχε προγραμματίσει για τις 23 Σεπτεμβρίου) το ζευγάρι περνάει δύσκολες στιγμές έκανε τον γύρο των δημοσιογραφικών γραφείων, ωστόσο οι πληροφορίες η εφημερίδα Espresso κάνει λόγο για not happy end στο πολυσυζητημένο και πολυφωτογραφημένο love story.

Δυο ημέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, οι οποίοι βρίσκονταν στη Πάτμο με την παρέα τους και έκαναν κοινές αναρτήσεις στα social media, έριξαν πολύ άγριο καυγά, που είχε ως αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να πει το «τέλος» και να διώξει τον ηθοποιό. Εκείνος πήρε άρον άρον το πλοίο την επόμενη ημέρα για Πειραιά, ενώ η πρώην αγαπημένη του παρέμεινε στο νησί της Αποκάλυψης με τους φίλους της.

Μάλιστα, όπως τους ανέφερε, ο λόγος του χωρισμού τους ήταν αρκετά σοβαρός και τέτοιος που δεν της επέτρεπε να συνεχίσει στο πλευρό του Μπουρδούμη, πόσο μάλλον να παραμείνει σε mood γάμου!