Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Χολιγουντιανός σταρ έφτασε στην Ελλάδα ινκόγκνιτο! Τι δήλωσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο briefingnews



Ο διάσημος Ελληνοαυστραλός πρωταγωνιστής Λούις Μάντιλορ, (Ηλίας Θεοδοσόπουλος) γνωστός από τις χολιγουντιανές ταινίες αλλά και τις αμερικανικές σειρές προσγειώθηκε το βράδι της Κυριακής στο Ελ. Βενιζέλος ταξιδεύοντας από τη Σόφια στην Αθήνα και μίλησε αποκλειστικά στο BriefingNews!

του Σταύρου Ζαγκανά

Φορώντας ξεβαμμένο τζιν, κοντομάνικο μπλουζάκι και μυωπικά γυαλιά, ο σούπερ σταρ πέταξε με ελληνική αεροπορική εταιρία προτιμώντας την οικονομική θέση. Ήσυχος, σεμνός και ασυνόδευτος ο Λούις εισήλθε στην καμπίνα ανάμεσα στους επιβάτες με ευγένεια χωρίς να επιδείξει κανέναν βεντετισμό. Το BriefingNews ωστόσο τον εντόπισε και δεν έχασε την ευκαιρία για μια selfie στην οποία πόζαρε χαμογελαστός.

Μιλώντας άπταιστα ελληνικά, ο πολυβραβευμένος καλλιτέχνης αποκάλυψε πως είχε μεγάλες χαρές που ερχόταν στην πατρίδα. «Χαίρομαι πολύ που θα βρεθώ στην Ελλάδα, όπου έχω σπίτι. Η παραμονή μου εδώ είναι για επαγγελματικούς λόγους καθώς αποδέχτηκα την πρόταση του σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα να παίξω στον Φρανκεστάιν, μία ταινία ανεξάρτητης παραγωγής τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν στην Αθήνα, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα» μας είπε.

Μάθαμε όμως εμείς...

Η ταινία "Φrankestein"

Η ταινία "Φrankestein" είναι εμπνευσμένη από το ομότιτλο μνημειώδες μυθιστόρημα τρόμου της Μέρι Σέλεϊ που πολλάκις έχει μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Προσφάτως, η ελληνογερμανική συμπαραγωγή εξασφάλισε τη συμμετοχή του αμερικανού ηθοποιού Λουίς Μάντιλορ («Γάμος α λα ελληνικά») και σύμφωνα με τον παραγωγό Γρηγόρη Αθανασίου τα γυρίσματα αρχίζουν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου. Η επίσημη υπόθεση της ταινίας έχει ως εξής: «Ενας μυστηριώδης περιοδεύων θίασος παρουσιάζει μια παράσταση για τον Φρανκενστάιν στο εγκαταλειμμένο θέατρο μιας μικρής επαρχιακής πόλης.

Μια φιλόδοξη νέα δημοσιογράφος από τοπικό κανάλι πιστεύει ότι η ιστορία του Φρανκενστάιν δεν είναι διόλου μια λογοτεχνική επινόηση αλλά κρύβει την ιστορία μιας ομάδας αλχημιστών που ιδρύθηκε από τον νεαρό γιατρό Βίκτορ Φρανκενστάιν, ο οποίος το 1817 μπόρεσε να νικήσει τον θάνατο. Παίρνοντας συνεντεύξεις από μέλη του θιάσου, η νεαρή δημοσιογράφος έρχεται αντιμέτωπη με τους σκοτεινούς ήρωες του μυθιστορήματος».

 

Πέραν του Μάντιλορ, στην ταινία θα παίξουν οι Ελλη Τσιτσιπά, Αντώνης Γκορίτσας, Νικολίτσα Ντρίζη, Δήμητρα Χατούπη, Βασίλης Μπισμπίκης και Δανάη Παπουτσή, ενώ σημαντική για την ταινία φαίνεται ότι θα είναι η συμμετοχή του ειδικού στα special effects και animator Παναγιώτη Ράππα (είναι ισόβιο μέλος της Ακαδημίας των Οσκαρ και έχει συνεργαστεί με την DreamWorks του Στίβεν Σπίλμπεργκ).

 

Ο «Φrankenstein» είναι μια διεθνής συμπαραγωγή της MPFilms (Ελλάδα) με την Dreamfilms Gmbh (Γερμανία).

Τι έκανε στη Σόφια ο Louis Mandylor;

 

Η παραμονή του στη Σόφια, ήταν επίσης για λογούς επαγγελματικούς συμμετέχοντας όπως μας αποκάλυψε στα γυρίσματα του επικού "Rambo 5" δίπλα στον Σιλβέστερ Σταλόνε. «Παρά την ηλικία του είναι δυνατός, μοναδικός και άψογος επαγγελματίας. Τα γυρίσματα έγιναν στα κινηματογραφικά στούντιο της Μπογιάνα και χαίρομαι πολύ που πήρα μέρος στην επική παραγωγή με ατέλειωτη δράση και πολύ ξύλο»!

Στον έλεγχο διαβατηρίων ο Χολιγουντιανός αστέρας δεν έκανε καμιά προσπάθεια να εκμεταλλευτεί την αναγνωρισιμότητα και τη διασημότητα του, έμεινε σχεδόν τελευταίος στην ατελείωτη ουρά παρά του ότι έχει ελληνικό διαβατήριο και κατάφερε μετά από μισή ώρα να περάσει προς την έξοδο.

 

 

Οπλισμένος με υπομονή και απίθανο χιούμορ ο Λούις Μάντιλορ πέρασε στο χώρο παραλαβής αποσκευών παθαίνοντας το πρώτο του σοκ, όταν ο ιμάντας των αποσκευών της πτήσης από Κωνσταντινούπολη χάλασε και οι βαλίτσες πετάγονταν δεξιά και αριστερά σχηματίζοντας ένα βουνό από ταλαιπωρημένες αποσκευές με τον κόσμο να ψάχνει μέσα στο συσσωρευμένο όγκο με πολλές από αυτές να έχουν υποστεί ζημιές!

Στην έξοδο τον περίμενε ο παραγωγός της ταινίας και στενός συνεργάτης του Κ. Ζάπα σε όλες τις ταινίες του, Γρηγόρης Αθανασίου ο οποίος μας επέτρεψε να κάνουμε ένα live βίντεο και τον ευχαριστούμε πολύ.

Δείτε τι είπε στο βίντεο με χιούμορ, χαρά και ενθουσιασμό που επέστρεψε στην πατρίδα του.

Ο εκατομμυριούχος γοητευτικός σταρ δεν έπαψε να χαμογελά σε όσους τον αναγνώρισαν και έσπευσαν να του μιλήσουν και πραγματικά μας κάνει να αναρωτιόμαστε πως ένα τέτοιος σταρ είναι τόσο προσιτός σε αντίθεση με δικούς μας "πρωταγωνιστές"…