Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ελένη Χατζίδου: Αποκάλυψε γιατί χώρισε με τον Άρη Σοϊλέδη



Η Ελένη Χατζίδου, μετά από δυόμισι χρόνια σχέσης με τον Άρη Σοϊλέδη, είναι πλέον μόνη.

Το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο μέχρι που ήρθε η ρήξη στην σχέση του και αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Η σχέση της όμορφης τραγουδίστριας και του γοητευτικού ποδοσφαιριστή είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, καθώς είχαν φτάσει αρκετά κοντά στο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όταν χώρισαν, μάλιστα, και οι δύο έσβησαν τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media, κάνοντας τον χωρισμό τους ακόμη πιο οριστικό. 

Η τραγουδίστρια, σχεδόν δύο μήνες μετά τον χωρισμό της από τον  Άρη Σοϊλέδη μιλάει για το μάθημα που πήρε αλλά και για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης στο μέλλον, μιας και η σχέση τους ήταν αρκετά σοβαρή.
 
“Πέρασα υπέροχα με τον Άρη, έχω να κάνω μόνο πολύ καλές σκέψεις για εκείνον. Είναι εκπληκτικό παιδί, με έκανε να γελάω πολύ όσο καιρό ήμασταν μαζί. Έχω πολύ λίγο χρόνο για την προσωπική μου ζωή και όσοι είναι μαζί μου – οι φίλοι και ο σύντροφός μου – είναι επιλεγμένοι πολύ αυστηρά. Έτσι συνέβη και με τον Άρη. Για να είμαι μαζί του δυόμισι χρόνια κάτι σημαίνει. Από την άλλη, επειδή λες για μάθημα, δεν χρειαζόταν να ανεβάζω τόσες κοινές φωτογραφίες στο Instagram και το σίγουρο είναι ότι δεν θα το ξαναέκανα”, απαντά σε συνέντευξή της στο περιοδικό People και στην Νάνσυ Παραδεισάνου.
 
 
Γιατί έσβησε τις φωτογραφίες από τα social media: “Τις έχω στο κινητό μου αυτές τις φωτογραφίες, δεν τις έχω “σβήσει” από την ζωή μου. Απλά δεν ήθελα να τις βλέπω και στο Instagram. Ήταν μία απόφαση της στιγμής. Ίσως και λίγο παιδική αν θες, ήταν αστείο που της έσβησε ο ένας, τις έσβησε και ο άλλος”.
 
Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου τονίζει πως ποτέ δεν δήλωσε δημόσια ότι θέλει να κάνει γάμο και παιδιά μαζί του, ενώ δηλώνει ότι από την στιγμή που ήταν μαζί του, δεν σκεφτόταν τον χωρισμό: “Όταν με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι αν θα παντρευτούμε, απαντούσα ότι αυτό θα είναι η φυσική εξέλιξη μιας καλής και σοβαρής σχέσης, που όντως είχαμε. Και βέβαια η δημιουργία οικογένειας ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει με τον Άρη, δεν τα έλεγα από μόνη μου”.
 
Όσον αφορά το ενδεχόμενο να ξαναείναι μαζί κάποια στιγμή, η τραγουδίστρια τονίζει ότι για κάποιον λόγο χώρισαν: “Το αποφασίσαμε τώρα, για να μην χαλάσει τελείως η σχέση μας. Για να μπορώ, δύο μήνες μετά, να σου λέω τα καλύτερα για εκείνον και εκείνος αντίστοιχα για μένα. Δεν είναι υπέροχο αυτό; Ήταν δυόμισι ευτυχισμένα χρόνια!”