8
Μαΐου
2019
- 11:43
Τελευταία τροποποίηση στις 8 Μαΐου, 2019 - 11:45
Τα πιο λαχταριστά σπιτικά μάφιν μπορείτε να κάνετε και εσείς μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε:
- Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250γρ.
- Έτοιμο παγωτό βανίλια 500ml.
Εκτέλεση
Βγάζουμε το παγωτό από την κατάψυξη περίπου 10 με 15 λεπτά για να μαλακώσει.
Στη συνέχεια προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C.
Αφού μαλακώσει το παγωτό, το χτυπάμε μαζί με το αλεύρι στο μίξερ ή ανακατεύουμε το μείγμα με μία σπάτουλα.
Όταν το μείγμα γίνει λείο και ομοιογενές γεμίζουμε θήκες, χάρτινες ή σιλικόνης, τις βάζουμε σε ένα μεγάλο ταψί ή στη λαμαρίνα του φούρνου και τις αφήνουμε για είκοσι λεπτά.