ΥΛΙΚΑ
· 1 κρεμμύδι
· 1 σκ. σκόρδο
· 500 γρ μανιτάρια λευκά
· 1 πιπεριά κόκκινη
· 1 πιπεριά πράσινη
· 2 κ.σ ελαιόλαδο
· 1 πρέζα ζάχαρη
· 1 κ.σ πελτέ ντομάτας
· 50 γρ. κρασί λευκό
· 400 γρ. ντομάτα κονκασέ
· ½ κ.γ. κύμινο
· 1 πρέζα μπούκοβο
· 1 κύβο λαχανικών Maggi
· 500 γρ. σπαγγέτι ολικής άλεσης
· Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια βάζουμε ταμανιτάρια, τις πιπεριές κομμένες σε κομμάτια και χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
Βάζουμε στην καυτή κατσαρόλα το κρεμμύδι, τοσκόρδο και το μείγμα από το πολυμηχάνημα και σοτάρουμε μέχρι να φύγει η περιττήυγρασία.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, τον πελτέ και σοτάρουμε.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Στη συνέχεια, βάζουμε τη ντομάτα κονκασέ, τοκύμινο, το μπούκοβο, τον κύβο λαχανικών Maggi και ανακατεύουμε. Σιγοβράζουμε για 5λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει προσθέτουμεαλάτι, τα μακαρόνια και βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σερβίρουμε.
Πηγή: maggicooking.gr