26
Αυγούστου
2018
- 11:46
Τελευταία τροποποίηση στις 26 Αυγούστου, 2018 - 11:46
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
1 φλιτζ. χυμός πορτοκαλιού
1 φλιτζ. ζάχαρη
1 φλιτζ. ηλιέλαιο
1 κ.γ. κανέλα
3 ποτήρια αλεύρι κοσκινισμένο
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 φλιτζ. σταφίδες
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατεύουμε σε μπολ το ηλιέλαιο και το χυμό πορτοκαλιού και έπειτα προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε καλά με το χέρι.
Λαδώνουμε ένα ταψί και αδειάζουμε μέσα το μείγμα μας.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 40 λεπτά μέχρι να ψηθεί η πίτα εσωτερικά.