Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο: Εντοπίστηκε η τρίτη βαλίτσα θανάτου στην Κόκκινη Λίμνη



Εντοπίστηκε πριν από λίγο η τρίτη βαλίτσα θανάτου στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερο, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του Sigmalive.

Υπενθυμίζεται ότι οι έρευνες συνεχίζονταν για μέρες σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί η σορός της δολοφονηθείσας, Μαρίκαρ Βαλντέζ, την οποία ο καθ' ομολογίαν serial killer 35χρονος δολοφόνος ομολόγησε ότι σκότωσε και πέταξε αφού την έβαλε σε βαλίίτσα, στην Κόκκινη Λίμνη το πτώμα της.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ενώ βρισκόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο έφυγε εσπευσμένα, όταν ενημερώθηκε από μέλη της Υπηρεσίας του ότι εντοπίστηκε η τρίτη βαλίτσα θανάτου.

Σε ό,τι αφορά τις έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, για τον εντοπισμό της σορού της Σιέρα, όπου είπε ο ύποπτος ανακρινόμενος ότι πέταξε, θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε στόχους που οριοθετήθηκαν με τη ρομποτική κάμερα.

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε στο ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, η ανακριτική ομάδα συνεχίζει εντατικά τις έρευνες με τη λήψη καταθέσεων και αξιολόγηση στοιχείων, με στόχο να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό τον φάκελο της υπόθεσης, ώστε αυτή να καταχωρηθεί στο Δικαστήριο.

Η αξιολόγηση των στοιχείων είναι συνεχής και εντατική,καθώς ο ύποπτος τελεί υπό κράτηση δυνάμει 6ου συνεχόμενου διατάγματος κράτησης, είπε ο κ. Αγγελίδης.