Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Κύπρος: Πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση βρέθηκε στη δεύτερη βαλίτσα στην Κόκκινη Λίμνη.. ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ



Και δεύτερη βαλίτσα με πτώμα, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής μετά από έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη στην Κύπρο, στο πλαίσιο της υπόθεσης του serial killer με τις επτά δολοφονίες γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση μέσα στη βαλίτσα η οποία εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην Κόκκινη Λίμνη βρέθηκε, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Η ρομποτική κάμερα κατέγραψε σήμερα τα δεδομένα σε συγκεκριμένα σημεία τα οποία «υπέδειξε» το Sonar και κρίθηκε αναγκαία η κατάδυση δύτη όπου με τη χρήση διχτυού ανασύρθηκε η βαλίτσα.  Όπως είπε ο κ. Αγγελίδης, οι έρευνες συνεχίστηκαν και σήμερα στην Κόκκινη Λίμνη και η ταξιδιωτική τσάντα ανασύρθηκε από δύτη λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι. Οι υπόλοιπες εξετάσεις, σημείωσε, θα συνεχιστούν στο νεκροτομείο.  Οι έρευνες, τόνισε, θα συνεχιστούν ενώ ο όγκος του ανακριτικού έργου είναι τεράστιος.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο καθ΄ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, οδηγήθηκε σήμερα εκ νέου στο Δικαστήριο, το οποίο εξέδωσε διάταγμα 8ημερης κράτησής του. 

Ο δύτης που καταδύθηκε στις 15.10 της Κυριακής εντός της Κόκκινης λίμνης στο Μιτσερό στην Κύπρο τοποθέτησε το αντικείμενο στο δίχτυ που ρίχθηκε στη λίμνη και το οποίο ανασύρθηκε. Στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκεται ο Ισπανός χειριστής του Sonar, η εταιρεία Brasal που συνδράμει στις προσπάθειες όλες αυτές τις μέρες, καθώς επίσης δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο αφίχθη αυτή την ώρα και η Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομίας καθώς επίσης και ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Νεόφυτος Σιάηλος με ανακριτές. Λίγη ώρα μετά έφτασαν στην Κόκκινη Λίμνη οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέου και Νικόλας Χαραλάμπους.

Mάλιστα, ήδη ξεκίνησε η διαδικασία μεταφοράς του πτώματος που εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα για να πάει στο νεκροτομείο.

Δείτε φωτογραφίες από τις σημερινές έρευνες:

Ερευνες στην Κόκκινη Λίμνη

 

Ερευνες στην Κόκκινη Λίμνη
Ερευνες στην Κόκκινη Λίμνη

 

πηγη sigmalive, politis