Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Δολοφονία ζευγαριού στο Στρόβολο: Το συγκινητικό post του σχολείου για τον άτυχο καθηγητή



Θύματα της δολοφονίας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα στον Στρόβολο είναι ο 60χρονος καθηγητής Μαθηματικών στην Αγγλική σχολή Λευκωσίας, και η 59χρονη σύζυγός του, υπάλληλος της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην κατοικιά και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής.

Το σχολείο στο οποίο εργαζόταν ο άτυχος εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από τα socila media με στόχο να εκφράσει τη θλίψη των συναδέλφων του και την αμέριστη συμπαράσταση στις οικογένειες των θυμάτων.
«Η κοινότητα του σχολείου είναι λυπημένη και σοκαρισμένη από τα τραγικά νέα του πρωινού, σχετικά με τον θάνατο του αγαπημένου μας συναδέλφου και της συζύγου του (η ανακοίνωση αναφέρει τα ονόματα, τα οποία η «Κ» δεν έχει δημοσιεύσει ακολουθώντας την επίσημη γραμμή της Αστυνομίας)

Η διοίκηση θεωρεί ότι είναι προς το συμφέρον των σπουδαστών και του προσωπικού μας να κρατήσουμε το σχολείο μας ανοιχτό. Αυτό θα επιτρέψει στη σχολική μας κοινότητα να έρθει πιο κοντά και ο καθένας να στηρίξει τον δίπλα του σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε και να καθησυχάσουμε τους γονείς ότι έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα παρέμβασης για τέτοιες κρίσεις, η οποία περιλαμβάνει έναν επαγγελματία σύμβουλο, ο οποίος θα προσφέρει υποστήριξη τόσο στους μαθητές όσο και στο προσωπικό.

Αυτή η ειδική ομάδα υποστήριξης θα είναι διαθέσιμη καθόλη τη των επόμενων ημερών και οι μαθητές μπορούν να επισκεφθούν ένα μέλος της ομάδας κάθε φορά που αισθάνονται την ανάγκη.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η διοίκηση του σχολείου είναι επίσης στη διάθεσή σας για να προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια, ή διαβεβαίωση που χρειάζεται κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης περιόδου για την κοινότητά μας και θα επανεξετάζει την κατάσταση σε τακτά χρονικά διαστήματα για να λάβει τα κατάλληλα μέτρα.

Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια του (αποθανόντα) σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».