Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017 -
Μέτριο

21 °C

Σήμερα, 26. Σεπτεμβρίου 2017

Κύπρος



Ακιντζί: «Ατυχής» η ομιλία του Αναστασιάδη στην έδρα του ΟΗΕ

Ως ατυχή χαρακτήρισε την ομιλία του Κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί επικρίνοντας τον, επειδή δεν αποδέχεται, όπως είπε, την «πολιτική ισότητα».  



Παρέμβαση ΟΗΕ για την Αμμόχωστο

Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν παρέμβει προς την τουρκική πλευρά ζητώντας όπως αποφευχθούν μονομερείς ενέργειες, κυρίως σε ό,τι αφορά το
θέμα της Αμμοχώστου.



Ακιντζί: O Αναστασιάδης δεν είναι έτοιμος για διαπραγματεύσεις

Τις προεδρικές εκλογές στα τέλη του προσεχούς Ιανουαρίου επικαλείται ως πρόσχημα ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Πρόεδρος Ν. Αναστασιάδης «δεν είναι έτοιμος για διαπραγματεύσεις και η προεκλογική περίοδος δεν είναι υποβοηθητική για μια νέα προσπάθεια στο Κυπριακό».



Ακιντζί: Διευθέτηση του Κυπριακού δεν μπορεί να υπάρξει μέχρι το τέλος των εκλογών στην Κύπρο

"Πολύ καλή" θεωρεί τη συνάντηση που είχε με τον ΓΓ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Μουσταφά Ακιντζί. Η συνάντηση κράτησε μόλις 10 λεπτά.



Σε τραγωδία κατέληξαν οι οικογενειακές διακοπές

Ρώσος τουρίστας, 54 χρόνων, ανασύρθηκε αναίσθητος στην θαλάσσια περιοχή του ξενοδοχείου Venus στην Πάφο.

Ο 54χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο ΓΝ Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διέγνωσε τον θάνατο του.

Ο 54χρονος έφτασε στην Κύπρο πριν από λίγες μέρες για διακοπές με την σύζυγο του και σήμερα επισκέφθηκαν την Πάφο για κολύμπι.



Συναγερμός στο αεροδρόμιο της Πάφου εξαιτίας Ιορδανού

Ένας 30χρονος Ιορδανός μέθυσε ενώ ανέμενε την πτήση του και προκάλεσε φασαρία στους χώρους του αεροδρομίου Πάφου το βράδυ της Παρασκευής.

Ο αλλοδαπός, εμφανώς σε κατάσταση μέθης σύμφωνα με την Αστυνομία, άρχισε να φωνάζει, να ενοχλεί το επιβατικό κοινό και να συμπεριφέρεται απρεπώς.