Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Tρόμος: Έσπασε το σκοινί την ώρα που έκανε bungee jumping



Άγιο είχε μία 17χρονη που έπεσε σε ποτάμι όταν κόπηκε το σκοινί τη στιγμή που έκανε bungee jumping. 

Το δραματικό βίντεο δείχνει την πτώση της 17χρονης ενώ κάνει bungee jumping από ύψος 50 μέτρων. Το σκοινί όμως έπεσε μετά τη δεύτερη αναπήδηση και η 17χρονη έπεσε με δύναμη στο ποτάμι στο Πεκίνο.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν έχει απειλητικά για τη ζωή της τραύματα. Η 17χρονη, σύμφωνα με δημοσίευμα, πήγε για bungee jumping στο Shidu National Park στην επαρχία Fangshan στις 18 Αυγούστου.

Η εταιρεία που ήταν υπεύθυνη επιβεβαίωσε στην People’s Daily Online πως το περιστατικό είναι πραγματικό. Η αρχική έρευνα έδειξε ότι υπήρχαν σφάλματα στην επικοινωνία κατά τη διάρκεια του bungee jumping όταν προσπάθησαν να μαζέψουν το ειδικό σκοινί.

Bungee Jumping: Ανθρώπινο λάθος το ατύχημα στο

Ο εξοπλισμός, όπως αποδείχθηκε, πληρούσε τα πρότυπα ασφαλείας και το ατύχημα ήταν ανθρώπινο λάθος. Η έφηβη μεταφέρθηκε μετά την ανάσυρσή της από το ποτάμι στο Firsth Hospital στο Πεκίνο για εξετάσεις.

Δεν φέρει απειλητικά για τη ζωή τραύματα και πλέον έχει μεταφερθεί στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο 301 για περαιτέρω εξετάσεις. Το Shidu National Park έχει παγώσει όλα τα bungee jumping για πλήρη έλεγχο του εξοπλισμού του.