Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τραμπ: «Δεν ήξερα ότι υπάρχουν τόσες χώρες στον κόσμο»



Ο κακός χαμός έγινε στο Twitter στον απόηχο μίας...  απίστευτης δήλωσης του Αμερικανού Προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε. 

«Οι σχέσεις μου με τον Άμπε δεν ήταν και οι καλύτερες, καθώς δεν είχα πολιτικό αξίωμα... και νά ' μαι τώρα. Δεν είχα μεγάλη εμπειρία», δήλωσε ο Τραμπ. Και η συνέχεια ήταν.... από τα ανήκουστα. 

 

Πρώτη και καλύτερη η διάσημη πόπ τραγουδίστρια Σερ, η οποία έγραψε: «είναι πιο γ....να ηλίθιος από όσο πίστευα» 

Ένας άλλος χρήστης του Twitter έδωσε μία χιουμοριστική διάσταση στη δήλωση, ρωτώντας αν η Μις Νότια Καρολίνα που διαγωνίστηκε για τον τίτλο της Miss Teen USA 2007 είναι... το αγαπημένο παιδί του Τραμπ, καθώς είχε ερωτηθεί γιατί το 1/5 των Αμερικανών δεν μπορεί να δείξει στον χάρτη πού βρίσκονται οι ΗΠΑ! Η απάντησή της είχε γίνει viral για την επική της ασάφεια, αλλά και τον τρόπο που έμπλεξε το Ιράκ στην όλη υπόθεση. 

Ένας ακόμη χρήστης του Twitter επεσήμανε ότι «Διοργάνωνε τα καλλιστεία Μις Κόσμος για 20 χρόνια. Από πού πίστευε ότι έρχονταν όλες αυτές οι υποψήφιες του διαγωνισμού;».


«Εάν ο Τραμπ έχει κάποιο IQ, δεν το χρησιμοποιεί», έγραψε ένας άλλος χρήστης. 


Η αντίδραση... ήταν παγκόσμια και ένας Ινδός πολιτικός σχολίασε: Σε νιώθω Αμερική, μείνε δυνατή», συνοδεύοντας το σχόλιο με το hashtag #WTF.