Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Στο πρώτο ραντεβού την οδήγησε στην εντατική: 57χρονη γυναίκα δέχτηκε άγριο ξυλοδαρμό από άνδρα που γνώρισε στο Διαδίκτυο



Η γυναίκα έφερε πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο, σπασμένη μύτη, σοβαρή ζημιά στα τροχιακά οστά γύρω από τα μάτια, έχασε δόντια και φέρει τραύματα στο στόμα της όπου χρειάστηκε περισσότερα από 40 ράμματα.

Αιματηρή επίθεση δέχθηκε μία γυναίκα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο από τον άνδρα που γνώρισε διαδικτυακά πριν από οκτώ μήνες και τον προσκάλεσε στο σπίτι της για δείπνο για το πρώτο ραντεβού τους από κοντά.

Πρόκειται για την 57χρονη Ελέιν Καπαρόζ, η οποία δέχθηκε την επίθεση από τον 27χρονο Βινίσιους Σέρρα στο διαμέρισμά της.

 

Οι τοίχοι του διαμερίσματός της έχουν «βαφτεί» με το αίμα της. Τη στιγμή που τη χτυπούσε, η γυναίκα φώναζε για βοήθεια και έλεγε τον αριθμό του διαμερίσματός της για να ξέρουν οι γείτονες πού να έρθουν.

Η αστυνομία κατάφερε να εγκλωβίσει τον δράστη και να τον συλλάβει. Ο άνδρας υποστήριξε ότι κοιμήθηκε με τη γυναίκα και όταν ξύπνησε στη 1.30 το πρωί έπαψε ψυχωτικό σοκ και άρχισε να τη χτυπά άγρια.

Ο γιος της γυναίκας επέστρεψε από τις ΗΠΑ για να βρεθεί στο πλευρό της.

Είναι εκπαιδευτής Ζίου Ζίτσου και αναγνωρισμένος στο άθλημά του. Εκείνη βγήκε από την Εντατική και προσπαθεί να αναρρώσει.