Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ο Τριντό έβαλε τα κλάματα για τον θάνατο του Καναδού ρόκερ Γκορντ Ντάουνι



Πολύ βαριά αποδείχθηκε για τον πρωθυπουργό του Καναδά Τζασίν Τριντό η απώλεια του τραγουδιστή του ροκ συγκροτήματος Tragically Hip Γκορντ Ντάουνι.

Ο Τριντό δεν άντεξε στη δήλωσή του στους δημοσιογράφους και έβαλε τα κλάματα για τον 53χρονο τραγουδιστή ο οποίος έχασε τη ζωή του την Τετάρτη αφού είχε διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο το 2015.

«Χάσαμε έναν από τους καλύτερους. Ο Γκορντ ήταν φίλος μου αλλά ήταν και φίλος όλων των Καναδών» είπε ο Καναδός πρωθυπουργός με τα μάτια του να προδίδουν από την αρχή τη συναισθηματική του φόρτιση. 

«Την αγαπούσε αυτή τη χώρα και όχι μόνο λέγοντας "ω, αγαπώ τον Καναδά". Αγαπούσε κάθε κρυμμένη γωνιά, κάθε ιστορία, κάθε πλευρά αυτής της χώρας. Ήξερε ότι έπρεπε να γίνουμε καλύτεροι και σε αυτό είχε αφιερώσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του» πρόσθεσε ο Τριντό με τα κλάματα να τρέχουν από τα μάτια του.

Ο Τζαστίν Τριντό βρέθηκε με τον Ντάουνι στην τελευταία του συναυλία τον Αύγουστο του 2016 που τότε είχε μεταδοθεί τηλεοπτικά.

«Ήμαστε μια φτωχότερη χώρα χωρίς τον Γκορντ Ντάουνι. Πίστευα ότι θα τα καταφέρω χωρίς να κλάψω αλλά δεν μπορώ, πονάω πολύ» κατέληξε ο Καναδός πρωθυπουργός.