Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο γλυκός λόγος που αυτά τα αδερφάκια φορούν σορτσάκια μέσα στον καταχείμωνο



Το κάνουν ώστε ο μπαμπάς τους να νιώσει καλύτερα!

Ο 10χρονος Tom Mayoh και ο 8χρονος αδελφός του Jack από το Λάνκασιρ θα περάσουν όλο τον διαβόητα βαρύ αγγλικό χειμώνα με τα σορτσάκια τους.

Τα παιδιά έχασαν τη 39χρονη μαμά τους Louise τον Ιούλιο, αφήνοντας τον 44χρονο μπαμπά Gareth να κάνει τα πάντα μόνος του.

Όταν ξεκίνησε λοιπόν η σχολική χρονιά, ο μπαμπάς έπλυνε τη μαθητική ποδιά των παιδιών του και τα ξεπροβόδιζε καθημερινά για το σχολείο. Μόνο που ήταν η θερινή φορεσιά και τα δυο αγόρια πήγαιναν για μάθημα με τα σορτσάκια τους παρά την προοδευτική πτώση της θερμοκρασίας.

Και δεν του είπαν τίποτα τόσο καιρό για να μην τον στενοχωρήσουν! Όταν το κατάλαβε τελικά μόνος του, τα παιδιά αστειεύτηκαν με το πάθημα και του εξομολογήθηκαν πως θέλουν να τα κρατήσουν για όλο τον χειμώνα, έτσι για να τους θυμίζουν τη μαμά τους που τα πρόσεχε αυτά τα πράγματα.

Την ίδια ώρα, έδωσαν και φιλανθρωπικό χαρακτήρα στην απόφασή τους: θα παλέψουν με τα καιρικά στοιχεία με μοναδικό όπλο τα σορτσάκια τους για να μαζέψουν 6.000 λίρες για το νοσοκομείο του ανατολικού Λάνκασιρ όπου πέρασε η μαμά τους τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της.