Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Το νησί που είναι μόνο για γυναίκες. Οι άντρες απαγορεύονται



Μήπως είστε από εκείνες που στις διακοπές σας κοιτάτε γύρω και σκέφτεστε ότι υπάρχει πάρα πολύ τεστοστερόνη σε αυτή την παραλία;

Η Kristina Roth ξεκίνησε την εταιρείας της SuperShe στη Νέα Υόρκη, με ένα λάπτοπ και μια ιδέα. Στόχος της να φτιάξει μια από τις 10 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes, και πλέον διαθέτει ένα νησί στην Φινλανδία αποκλειστικά για γυναίκες.

Πρόκειται για έναν προορισμό που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ευζωία των των γυναικών και ανοίγει σύντομα στα ανοικτά των ακτών της Φινλανδίας-οι ενδιαφερόμενες παρακαλούνται να κάνουν κράτηση για ημερήσια ή εβδομαδιαία παραμονή.

Η εντυπωσιακή πρώην σύμβουλος, βρήκε την ιδέα έπειτα από μπόλικες αναζωογονητικές διακοπές στο Ashram στο Calabasas της Καλιφόρνια και στο κοντινό Ranch Malibu.

Απόλαυσε και τις δύο εμπειρίες, αλλά διαπίστωσε ότι η παρέα των ανδρών μάλλον χαλούσε τα χαλαρωτικά vibes. «Όταν υπήρχε ένας χαριτωμένος άντρας, οι γυναίκες θα έβαζαν κραγιόν», λέει στην Post. «Η ιδέα για το νησί είσαι εσύ και πώς να εστιάσεις στον εαυτό σου», συμπληρώνει.

Ο Roth αποφάσισε να «ανοίξει» το νησί της στη Φινλανδία καθώς ερωτεύτηκε έναν ντόπιο. «Οι γονείς του είχαν στη διάθεσή τους ένα νησί στο αρχιπέλαγος και μου είπαν πως το διπλανό νησί είναι προς πώληση», λέει η Post.

«Αρνήθηκα γιατί κάτι τέτοιο δε με ενδιέφερε γιατί είχα αγοράσει ένα όμορφο κομμάτι γης στα Τερκς και Κέικος και δεν με ενδιαφέρει πραγματικά. Αλλά μόλις είδα τον τόπο, ερωτεύτηκα αυτή τη καταπράσινη ουτοπία».

Πάντως, αν και προσφέρεται αποκλειστικά για γυναίκες, δε σημαίνει πως η ίδια αντιπαθεί το άλλο φύλο, τουναντίον μάλιστα. «Αγαπώ τους άντρες!», εξηγεί και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιτρέψει μελλοντικά και την επίσκεψη αντρών στο νησί.