Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η Μέγκαν ξοδεύει πολλά... Πόσο κόστισε η «γκαρνταρόμπα του Δουβλίνου» για 2 ημέρες; (εικόνες)



Πολλές οι υποχρεώσεις και οι δημόσιες εμφανίσεις για την Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό του συζύγου πρίγκιπα Χάρι κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψής τους στο Δουβλίνο. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ θα επιστρέψουν αύριο Πέμπτη στο Λονδίνο μετά την πρώτη επίσκεψή τους σε χώρα του εξωτερικού ως έγγαμο ζευγάρι της βασιλικής οικογένειας.

Η Αμερικανίδα, πρώην ηθοποιός, κέρδισε τους Ιρλανδούς με το χαμόγελό της, την κοινωνικότητά της, αλλά και τις κομψές εμφανίσεις της. Ωστόσο, η λάμψη έχει κόστος και η Δούκισσα το παράκανε αυτή τη φορά.

 

Η Daily Mail υπολόγισε το κόστος για τα πολλά συνολάκια που άλλαξε η Μέγκαν Μαρκλ στο Δουβλίνο και κατέληξε στο ποσό των 20.000 ευρώ για ρούχα δύο ημερών. Καταρχάς σχεδόν ανά μιάμιση ώρα η Δούκισσα του Σάσεξ άλλαζε εμφάνιση. Εννοείται πως ότι επέλεξε να φορέσει στο Δουβλίνο έχει την υπογραφή κάποιου επώνυμου οίκου και σχεδιαστή.

 

PA

Η περιοδεία ξεκίνησε με ένα φόρεμα του Γάλλου σχεδιαστή Roland Mouret για την επίσκεψη του ζεύγος στο προεδρικό μέγαρο του Δουβλίνου. Η Μέγκαν είναι κολλητή φίλη του σχεδιαστή και το φόρεμα που επέλεξε ήταν αξίας 1.500 ευρώ. Τα αξεσουάρ, δηλαδή υπόδημα, τσάντα, ήταν του οίκου Fendi στα 4.350 ευρώ. Το σετ συμπλήρωνε ένα υπέροχο ζευγάρι διαμαντένιων σκουλαρικιών από το κοσμηματοπωλείο Birks αξίας 7.790 ευρώ.

 


 

Την επόμενη ημέρα η πρώην ηθοποιός έκανε εμφάνιση με παντελόνι και σακάκι Givenchy στα 2.800 ευρώ. Η Μαρκλ είχε να φορέσει σακάκι και παντελόνι από τον γάμο με τον Χάρι. Η μαύρη ζώνη κάτω από το σακάκι έκανε μόνο 350 ευρώ.

 


PA

«Το Δουβλίνο είναι η αγαπημένη πόλη», δήλωσε σήμερα η Δούκισσα του Σάσεξ, η οποία πέρασε, όπως είπε υπέροχα, και έμαθε πολλά για την ιστορία της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας. Μια χαρά ταξίδι λέγεται αυτό.