Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Η Meghan Markle θα φορέσει νυφικό με ελληνική υπογραφή;



Η Meghan Markle είναι πολυσυζητημένo πρόσωπο και μέλλουσα νύφη των τελευταίων ημερών.

Από τότε που ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας της με τον πρίγκιπα Harry, όλοι ασχολούνται με το πότε θα γίνει ο γάμος τους ενώ παράλληλα προσπαθούν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για το επικείμενο μυστήριο όσο και για τη σχέση του ζευγαριού.

Εμείς φυσικά με τη σειρά μας περιμένουμε να δούμε τι νυφικό σκοπεύει να επιλέξει η Meghan μιας και όπως καταλαβαίνετε, σίγουρα η επιλογή της δεν θα είναι απλή υπόθεση. Δε γίνονται κάθε μέρα royal weddings, συμφωνείτε;

H Meghan Markle στο Suits

H Meghan Markle στο Suits

Η όμορφη ηθοποιός λοιπόν και μέλλουσα πριγκίπισσα είναι πιθανό να φορέσει δημιουργία με ελληνική υπογραφή στον γάμο της. Από πού βγάλαμε αυτό το συμπέρασμα; Το 2016, στο φινάλε της σεζόν της σειράς Suits, μέσα από την οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, είχε εμφανιστεί με νυφικό. Με αφορμή λοιπόν αυτή της την εμφάνιση είχε μιλήσει για το πώς φαντάζεται το ιδανικό νυφικό. «Η Delphine Manivet και ο Christos Costarellos ξεχωρίζουν στις προτιμήσεις μου. Επίσης, είμαι θαυμάστρια του Elie Saab. Και οι δημιουργίες J. Mendel είναι υπέροχες, ειδικά τα πιο structured σχέδια» είχε δηλώσει σε γνωστό περιοδικό, προσθέτοντας πως το νυφικό των ονείρων της θα ήταν «κλασικό και απλό, ίσως με ένα μοντέρνο twist».

Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τη δουλειά του Χρήστου Κωσταρέλλου, η φήμη του οποίου έχει φύγει από τα σύνορα της χώρας μας. Πρόσφατα μάλιστα και η Chrissy Teigen είχε εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί με μία off-the-shoulder τουαλέτα που έφερε την υπογραφή του και είχε αποσπάσει αμέτρητα θετικά σχόλια. Ελπίζουμε όντως η Meghan να επιλέξει νυφικό του ταλαντούχου δημιουργού, γιατί έτσι είναι βέβαιο πως θα είναι μία πολύ stylish νύφη.

Πηγή κειμένου: 

instyle.gr