Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Εριξε πετρέλαιο από την καμινάδα για να εκδικηθεί την οικογένεια. Νεκρά 3 παιδιά!



Ένας άνδρας, τον οποίον αναζητούσαν οι αρχές για την επίθεση εμπρησμού που στοίχισε τη ζωή σε τρία παιδιά, συνελήφθη μπροστά σε πλήθος εξοργισμένου κόσμου.

Ο ύποπτος είναι ένας 23χρονος άνδρας, τον οποίο έσυραν από το αυτοκίνητο του αστυνομικοί και τον συνέλαβαν, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας στο Walkden στην Αγγλία.

Η επίθεση που δέχτηκε η οικογένεια είναι σοκαριστική. Ο άνδρας έριξε πετρέλαιο από την καμινάδα, μόλις λίγες ώρες αφού τους είχε απειλήσει ότι θα τους σκοτώσει. Το σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες, τρία παιδιά έχασαν την ζωή τους, ενώ η μητέρα και η μικρή αδερφή τους παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή.

Η οικογένεια ενημέρωσε τις αρχές για τις απειλές και μάλιστα η αστυνομία βρισκόταν στο σπίτι τρεις ώρες πριν την επίθεση. Νεκροί είναι η 14χρονη Ντέμι, ο 8χρονος Μπράντον και η 7χρονη Λέισι.

Η 35χρονη μητέρα νοσηλεύεται και δεν γνωρίζει για το θάνατο των παιδιών της, ενώ η 3χρονη κόρη της, Λία, είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία χαρακτηρίζει το έγκλημα ως δολοφονία με χρήση φωτιάς. Έχουν συλλάβει συνολικά πέντε άτομα, εκ των οποίων μία είναι γυναίκα.