Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Δήλωση σοκ από μητέρα που έκαψε το χέρι του εξάχρονου γιου της: «Καλά του έκανα, ήταν νταής!



Μια 29χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι κακοποίησε σωματικά το 6χρονο παιδί της, βάζοντας το χέρι του πάνω στο αναμμένο μάτι της κουζίνας, υπερασπίστηκε την πράξη της την Παρασκευή λέγοντας ότι ο γιος της φερόταν σαν νταής και ότι... του άξιζε η τιμωρία. 

Η Miriam Rebolledo συνελήφθη στο Μαϊάμι την περασμένη εβδομάδα, αφού «βασάνισε» τον γιο της στο σπίτι τους. Αφού αφέθηκε ελεύθερη την Παρασκευή καταβάλλοντας εγγύηση ύψους $7.500, η Κολομβιανή «ξέσπασε» εξοργισμένη στους δημοσιογράφους που την περίμεναν έξω από το δικαστήριο, επιμένοντας ότι έκανε καλά που έκαψε τον γιο της! 

 

«Ο γιος μου είναι τόσο ατίθασος που έφτασε στο σημείο να σκοτώσει ένα ζώο. Τι έπρεπε να κάνω» είπε στα ισπανικά στους ρεπόρτερ και συμπλήρωσε: «Καθημερινά στις ειδήσεις βλέπουμε μικρά παιδιά – 12, 13, 14 ετών – να πηγαίνουν στα σχολεία με όπλα, και είναι πανεύκολο σε αυτή τη χώρα να προμηθευτείς ένα όπλο. Θέλετε ο γιος μου να γίνει νταής όταν μεγαλώσει και να δέρνει άλλα παιδάκια;» 

«Και δεν απειλεί μόνο αγοράκια, έκανε bullying και σε ένα κοριτσάκι», είπε σε ρεπόρτερ του CBS. 

Λίγη ώρα νωρίτερα η δικαστής είχε διακόψει την παρανοϊκή επιχειρηματολογία της λέγοντας: «Ο γιος σου είναι ένα τρισχαριτωμένο αγοράκι, τον γνώρισα σήμερα το πρωί. Ίσως στην Κολομβία είναι αποδεκτό να τιμωρείτε τα παιδιά σας καίγοντας το χέρι τους στο μάτι της κουζίνας, αλλά στις ΗΠΑ αυτό δεν θεωρείται σωστή διαπαιδαγώγηση. Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται μια τέτοια τιμωρία», είπε με αυστηρό ύφος στην 29χρονη. 

Η Rebolledo δήλωσε στην κατάθεσή της ότι οδηγήθηκε σε αυτήν την ακραία πράξη επειδή δάσκαλοι του αγοριού την είχαν ενημερώσει ότι ήταν επιθετικός με τα άλλα παιδάκια. Ενώ περιμένει τη δίκη της, το αγοράκι θα φιλοξενηθεί σε αρμόδιες δομές.