Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ΓΕΣ: Επίσκεψη του Α/ΓΕΣ στην περιοχή ευθύνης της 9ης Μ/Π ΤΑΞΠΖ (Φωτό)



Ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς συνεχίζει ακάθεκτος την εκτέλέση των καθηκόντων του πραγματοποιώντας "επισκέψεις" σε Μονάδες του Στρατού Ξηράς.

Αυτή την φορά ο Α/ΓΕΣ βρέθηκε στην περιοχή ευθύνης της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού του Στρατού Ξηράς, μιας ιδιαίτερα κρίσιμης Μονάδας, η οποία λόγω της θέσης και των μέσων που διαθέτει απαιτείται υψηλός βαθμός επιχειρησιακής ετοιμότητας και αξιόμαχου, με τον Αντιστράτηγο να προχωράει σε εκτίμηση της κατάστασης της.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού :

Κατά το χρονικό διάστημα από 11 έως 12 Απριλίου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, επισκέφθηκε την Ζώνη Ευθύνης της 9ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού (9η Μ/Π ΤΑΞΠΖ – «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ»), συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού (Γ΄ ΣΣ/NRDC-GR) Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Κούτρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Αρχηγός ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητές του Σχηματισμού και των Συγκροτημάτων του, επισκέφθηκε Στρατόπεδα, Μονάδες και όλα τα Φυλάκια της ευρύτερης περιοχής, έδωσε κατευθύνσεις και πραγματοποίησε ομιλίες στο προσωπικό των Μονάδων.

Δείτε φωτογραφίες: