Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος νεκρός σε τροχαίο στον Λαγκαδά..



Σε βαρύ κλίμα πένθους θα διεξαχθούν οι αυτοδιοικητικές εκλογές στον δήμο Λαγκαδά, μετά το σοκ της απώλειας του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Τάσου Χαριτωνίδη, η κηδεία του οποίου πραγματοποιείται σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Δορκάδα.

 Ο 64χρονος βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Παρασκευής σε σφοδρό τροχαίο που είχε με τη μηχανή του στην Εγνατία Οδό στο ύψος της Ξυλόπολης.

Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκαν και δύο άτομα.

Συγκεκριμένα, στις 13.00, στον κόμβο Ξυλούπολης, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το δίκυκλο του θύματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 64χρονος και να τραυματιστούν ελαφρά ο οδηγός του αυτοκινήτου μαζί με τη συνεπιβάτιδά του. Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Ο αδικοχαμένος 65χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν και οι τραυματίες.

Σύμφωνα με τη voria.gr, ο Τάσος Χαριτωνίδης ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιάννη Ταχματζίδη, είχε διατελέσει στο παρελθόν αντιδήμαρχος Λαγκαδά και ήταν παντρεμένος.

Η κηδεία του έγινε σήμερα στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Δορκάδα.