Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Συνελήφθη ο διαρρήκτης που έκλεψε κατάστημα ηλεκτρικών στην Πάτρα



Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε τα ξημερώματα ο δράστης της διάρρηξης και κλοπής χθες τη νύχτα σε κατάστημα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην περιοχή της Περιβόλας.

Οι αστυνομικοί, έχοντας από την αρχή στη διάθεσή τους την περιγραφή του δράστη, αλλά και του οχήματος με το οποίο διέφυγε, σε συντονισμό με τις αστυνομικές υπηρεσίες σε όλο το νομό, κατάφεραν να εντοπίσουν τον 36χρονο στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου και να τον συλλάβουν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και τα 23 κινητά τηλέφωνα και τα τέσσερα λάπτοπ που είχε αρπάξει ο δράστης.

Ειδικότερα, συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο 173ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 36χρονος, διότι λίγη ώρα νωρίτερα, στην Πάτρα, είχε διαρρήξει κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών και είχε αφαιρέσει συνολικά (23) συσκευές κινητής τηλεφωνίας και τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη όλα τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο της επιχείρησης.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων αναζητήσεων των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι είχαν εξακριβώσει άμεσα την εμφάνιση του δράστη και το όχημα διαφυγής, ενημερώνοντας παράλληλα τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Επίσης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να εξακριβωθεί αν ο 36χρονος εμπλέκεται και σε άλλες εγκληματικές πράξεις. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.