Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Συγγενείς και φίλοι στο τελευταίο αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο



Εκατοντάδες πολίτες, φίλοι του Παναθηναϊκού, παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες, συγγενείς και εργαζόμενοι της ΒΙΑΝΕΞ πέρασαν από το πρωί από το παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών για να πουν το τελευταίο αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ξεχωριστή στιγμή η εμφάνιση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, του επί χρόνια προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος έφτασε λίγο πριν τις 9 το πρωί, καθώς το βράδυ της Τετάρτης αντιμετωπίζει η Φενέρμπαχτσε την Τόφας για τους τελικούς της τουρκικής Λίγκας.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Γεωργαντή όταν ο «Ζοτς» βρέθηκε μέσα στην εκκλησία άρχισε να τρέμει στο αριστερό του χέρι και γυρνώντας προς το αμάξι του, δάκρυσε. Όταν μπήκε στο αμάξι, έβγαλε το σακάκι του και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο ίδιος ο Σέρβος προπονητής δήλωσε ότι «δεν έχω λόγια για να πω πόσο ευγνώμων είμαι για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, γι’ αυτά που έχει προσφέρει στον Παναθηναϊκό. Δεν φθάνουν τα λόγια για να πω αυτό που αισθάνομαι. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του και όλο τον κόσμο του Παναθηναϊκού».

 

zeliko-pavlos1
Παρών στο τελευταίο αντίο στον Παύλο Γιαννακόπουλο και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς
Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στη Μητρόπολη Αθηνών έφτασε συντετριμμένος ο αδερφός του Παύλου Γιαννακόπουλου, Θανάσης.

thanasis-gianakopoulosthanasis-gianakopoulos2

Νωρίτερα εκατοντάδες άνθρωποι αποχαιρέτησαν τον Παύλο Γιαννακόπουλο έναν παθιασμένο παράγοντα και έναν πολύ μεγάλο επιχειρηματία η μικρόσωμη φιγούρα του οποίου νομίζεις ότι περιφέρεται ακόμη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στα παιδιά του όπως αποκαλούσε τους παίχτες και όχι μόνο.

paulos3paulos4paulos2

Ο «κύριος Παύλος» όπως τον φώναζαν φίλοι, γνωστοί, οπαδοί της ομάδας και αντίπαλοι, δεν θα είναι μόνος του, ίσως επειδή ήταν πολύ διαφορετικός από έναν απλό πρόεδρο μιας ομάδας μπάσκετ. 

zeliko-pavlos2

 

oikonomopoulos-pao
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού (αριστερά) Τάκης Οικονομόπουλος
 
 
bane-preleivx
Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς

 

sdcvvv1
 
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου
 
sdcvvv2
Ο Τότης Φυλακούρης και ο Σπύρος Λιβαθηνός

 

stefani-spanoulis
Στεφάνι έστειλε η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη
 
stefanis-aggelopoulos
Στεφάνι έστειλε η οικογένεια Παναγιώτη Αγγελόπουλου

 

paanikolaou-fotsis
Ο Δημήτρης Παπανικολάου και ο Αντώνης Φώτσης