Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Το παιχνίδι της μοίρας στο τροχαίο της Κύμης: Το ζευγάρι ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας



Στο πένθος έχει βυθιστεί η Κύμη, μετά τον άδικο θάνατο των τριών νέων ανθρώπων.

Θρήνος έχει απλωθεί και στην Πύλο όπου μεγάλωσε η 26χρονη Κατερίνα Χαραμαρά που σκοτώθηκε στο πολύνεκρο τροχαίο. Η πανέμορφη κοπέλα ήταν κόρη του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος. Είχε μετακομίσει στην Κύμη για να είναι μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, τον οδηγό του αυτοκινήτου Χρήστο Καραβά, 31 ετών. Εκείνος σώθηκε και είναι ανάμεσα στους δύο τραυματίες...

Το ζευγάρι δεν πρόλαβε να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Οι φίλοι του ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη... Στο νοσοκομείο δίνει τη δική του μάχη μετά το τροχαίο και συνοδηγός Δημήτρης Δελούδης ηλικίας 31 ετών. Εκτός από την 26χρονη Κατερίνα, στο τροχαίο "έσβησαν"  ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής, τους οποίους βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες. 

Οι πληροφορίες λένε ότι η παρέα επέστρεφε από διασκέδαση. Όμως η βραδιά κατέληξε το πρωί σε τραγωδία. Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο ήταν οι 5 νέοι, έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον σταθμό της Κύμης και ανέσυραν από τον γκρεμό, νεκρους και τραυματίες.