Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Μητσοτάκης στα Σεπόλια: Δεν λέω πολλά για να τα κάνω όλα



«Μακάρι αυτά που λέτε στον κόσμο να τα τηρήσετε. Έστω να κάνετε τα μισά από αυτά», είπε ένας κάτοικος των Σεπολίων στον Κυριάκο Μητσοτάκη στη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψής του στην συγκεκριμένη γειτονιά της Αθήνας: «Λέω λίγα και θέλω να τα κάνω όλα. Γι’ αυτό δεν λέω πολλά», απάντησε ο αρχηγός της ΝΔ.

Πάντως ο κ. Μητσοτάκης μπήκε και στη... βάσανο της βαθμολογίας, από έναν καταστηματάρχη. «Είσαι ευχαριστημένος από τη σημερινή κυβέρνηση;» ρώτησε έναν καταστηματάρχη για να πάρει την απάντηση: «Με άριστα το 10 τους βάζω 1». «Eγώ τι βαθμό παίρνω;», τον ξαναπροκάλεσε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Αν δείξεις καλή διαγωγή μπορεί να πάρεις και 11, αλλά μέχρι τώρα 8». «Το 8 είναι είναι μια χαρά, για να έχουμε και περιθώρια προόδου», σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης.

«Στα Σεπόλια οι πολίτες μου μίλησαν για τη δυσβάσταχτη φορολογία και την ανασφάλεια που αισθάνονται στη γειτονιά τους. Θέλω να ξέρουν ότι τους ακούω. Κι ότι έχουν δίκιο. Η φορολογία θα μειωθεί αμέσως και το κράτος θα τους παρέχει και πάλι το αυτονόητο δικαίωμα στην ασφάλεια», τόνισε σε δήλωσή του ο αρχηγός της ΝΔ.