Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Μητσοτάκης: «Δεν θ’ ακολουθήσω τον Τσίπρα στο διχασμό»



«Στη χθεσινή μου ομιλία που διήρκεσε 1 ώρα και 10 λεπτά, αφιέρωσα μόνο τα 10 στον κ. Τσίπρα και 1 ώρα ήταν ο θετικός μας λόγος, δηλαδή αυτό που θέλουν να ακούσουν οι πολίτες για την καθημερινότητά τους», είπε ο κ. Μητσοτάκης στους δημοσιογράφους, προσθέτοντας ότι «η κοινωνία είναι που λέει όχι στην πόλωση».
Παράλληλα, απέρριψε ότι υπήρξε δυσαρέσκεια στην Ευρώπη για τα όσα είχε πει στη Βουλή περί ανταλλαγής του Σκοπιανού με τις συντάξεις. «Την απάντηση την πήρατε από τον κ. Βέμπερ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης, με τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν να έχει μετά την ομιλία του ολιγόλεπτη κοινή συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά.
Τέλος, πέταξε για μια ακόμη φορά το γάντι στον κ. Τσίπρα, με αφορμή την πρόταση του πρωθυπουργού για ντιμπέιτ. «Είχαμε μια αδιαμεσολάβητη αντιπαράθεση στη Βουλή. Προφανώς για να ζητήσει ντιμπέιτ ο κ. Τσίπρας, δεν θεωρεί προνομιακό του χώρο τη Βουλή. Εγώ θα είμαι στη Βουλή ανά πάσα στιγμή. Όταν προκηρύξει εκλογές, θα συζητήσουμε για το ντιμπέιτ», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
FacebookTwitter