Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Λάρισα: Τι ανέφερε η ιατροδικαστής για την 24χρονη που πέθανε από φωτιά στο διαμέρισμα της



Νεκρή πιθανόν από αναθυμιάσεις βρέθηκε η 24χρονη Xριστίνα Παπαγιαννοπούλου έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά της στη Λάρισα.

Το άψυχο σώμα της εντοπίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι γύρω στις 9 το πρωί της Δευτέρας κατέφτασαν στο διαμέρισμα για να σβήσουν τη φωτιά.

«Ώσπου να φέρουμε πυροσβεστική και να ανοίξει μιας και το κορίτσι τα είχε όλα κλειστά, έγινε το κακό…», είπε ένοικος.

 

Η κοπέλα ζούσε μόνη της στο διαμέρισμα και σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεψε νωρίς το πρωί της Δευτέρας κουρασμένη από το καφέ μπαρ της Νεάπολης Λάρισας στο οποίο εργαζόταν ως σερβιτόρα. Άνοιξε το μάτι της κουζίνας για να ζεστάνει κάτι, ίσως φαγητό.

Όμως φαίνεται πως ξάπλωσε για λίγο και την πήρε ο ύπνος. Το ξεχασμένο σκεύος πήρε φωτιά που επεκτάθηκε σε όλη την κουζίνα, με αποτέλεσμα οι αναθυμιάσεις να πλημμυρίσουν το μικρό διαμέρισμα.

«Τα πρώτα στοιχεία είναι πως βρέθηκε ζωντανή στο χώρο της πυρκαγιάς όμως τα ακριβή αποτελέσματα θα τα έχουμε μετά το πέρας των τοξικολογικών εξετάσεων που καθυστερούν. Έχουμε ενδείξεις ότι εισέπνευσε καπνό της φωτιάς», λέει στο STAR η Ρουμπίνη Λεοντάρη, ιατροδικαστής.