Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 -

ka-business.gr: 9ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης (Βίντεο)



Μετά από οκτώ επιτυχημένες διοργανώσεις το 9ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης, που διοργανώνουν το διαδικτυακό κανάλι ka-business.gr και η Ραλλιώ Λεπίδου με την ομάδα της πραγματοποιείται στις 7 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

40 προσωπικότητες, πολιτικοί, επιστήμονες, πανεπιστημιακοί, φοιτητές, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι, start uppers συζητούν και δίνουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί!

Το μεγαλύτερο think tank για την Καινοτομία, την Ανάπτυξη και την Επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα είναι εδώ για να μας πείσει πως η μόνη ΚΡΙΣΗ που βιώνουμε είναι η ΚΡΙΣΗ του επόμενου επιχειρηματικού βήματος.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στο θεσμό των Πολυσυνεδρίων Καινοτομίας και Ανάπτυξης που πραγματοποιεί σε Ελλάδα και εξωτερικό το μοναδικό διαδικτυακό κανάλι για την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα, τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη, το ka-business.gr, παράλληλα με την κεντρική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί και business workshop.    

Οι επιχειρήσεις και φορείς: ΕΕΔΕ, DEΚRA, NOISIS, Γιάννης Γκόγκος & Συνεργάτες, City College και το πρόγραμμα Erasmus του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας θα έχουν τη δυνατότητα B2B συναντήσεων με φοιτητές και ενδιαφερόμενους.

Άνθρωποι της αγοράς θα δίνουν συμβουλές σε νέους επιχειρηματίες, παραγωγούς, ελεύθερους επαγγελματίες.

"Το πρώτο Πολυσυνέδριο είχε σύνθημα «Κόντρα σε όλα». Γι' αυτό κι εμείς πάμε «κόντρα» σε όλα όσα συμβαίνουν και διοργανώνουμε το 9 ο Πολυσυνέδριο Καινοτομίας και Ανάπτυξης, δήλωσε η Ραλλιώ Λεπίδου, δημιουργός του ka-business.gr κατά την έναρξη της σχετικής συνέντευξης τύπου με αφορμή το νέο πολυσυνέδριο που πραγματοποιείται στις 7 Νοεμβρίου στο The MET Hotel.