Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Η γυναίκα – αράχνη και το έγκλημα με τον καταψύκτη που συντάραξε ολόκληρη την Ελλάδα



Ήταν 12 Ιανουαρίου του 2016,όταν το πανελλήνιο συγκλονίστηκε από την είδηση πως το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε στον καταψύκτη ενός διαμερίσματος στην Καλλιθέα....
Ο ιατροδικαστής έκανε λόγο τότε για ένα βίαιο έγκλημα, που είχε διαπραχθεί περίπου ένα χρόνο νωρίτερα.Το θύμα είχε δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι, ωστόσο ο θάνατός του είχε προκληθεί από ασφυξία, καθώς οι δολοφόνοι του είχαν κλείσει στόμα και τη μύτη με σεντόνι. Στη συνέχεια. η σορός του τυλίχθηκε σε νάυλον και τοποθετήθηκε στε καταψύκτη.

Πέντε μήνες μετά τον εντοπισμό της σορού, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν το έγκλημα. Ως εγκέφαλος θεωρήθηκε η Βουλγάρα, πρώην σύζυγός του, η οποία μέσω μιας γνωστής της προσέλαβε τρεις Ρουμάνους εκτελεστές και υπέγραψε μαζί τους «συμβόλαιο θανάτου» ύψους 21.000 ευρώ προκειμένου να βγάλουν τον 63χρονο από τη μέση. Η πρώτη που συνελήφθη ήταν η 26χρονη Βουλγάρα που έφερε σε επαφή τη γυναίκα αράχνη, με τους δολοφόνους του άνδρα της.

Στις 15 Νοεμβρίου του 2016, μετά από διεθνές ένταλμα σύλληψης, που είχε εκδοθεί εναντίον της, η Ανέλια Αλεξάνδροβα συνελήφθη στα σύνορα της Βουλγάριας με τη Ρουμανία. Μαζί της είχε και τον 14χρονο γιο της, που είχε αποκτήσει με τον αδικοχαμένο συνταξιούχο ναυτικό. Κατά τη διάρκεια των ερευνών είχε διαπιστωθεί πως η 46χρονη πρώην σύζυγος και κατηγορούμενη για τη δολοφονία του συζύγου της είχε καρπωθεί 230.000 ευρώ από λογαριασμό του παιδιού της, πριν διαφύγει στη Βουλγαρία, ενώ στο παρελθόν είχε φύγει και πάλι μαζί με το παιδί της, παίρνοντας κι άλλα χρήματα από κοινό λογαριασμό τους.

1.jpg
2.jpg
3.jpg