Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Εβελίνα Βαρσάμη: Η κραυγή της συζύγου του Αγγελίδη και ο γιος τους



Οι ώρες είναι πολύ δύσκολες. Και είναι απολύτως λογικό και ανθρώπινο. Οφείλουμε όλοι να αναλογιστούμε πώς αυτό που συνέβη είναι μια ανθρώπινη τραγωδία.

Ευχή όλων μας είναι ο Κωνσταντίνος να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να επιστρέψει στο σπίτι του. Στον γιό που στα 6 του χρόνια καταλαβαίνει τα πάντα και στην γυναίκα του Εβελίνα.

Μια γυναίκα που ενημερώθηκε απο την αστυνομία για το ατύχημα που είχε ο άντρας της ενώ βρισκόταν στο σπίτι τους. Η Εβελίνα απο εκείνη την στιγμή δεν έχει φύγει απο το πλευρό του άντρα της με τον γιό τους να βρίσκεται σε σπίτι συγγενών τους. Μάλιστα όταν έφτασε στο νοσοκομεό και ενημερώθηκε απο τους γιατρούς δεν άντεξε και λύγισε βγάζοντας μια σπαρακτική κραυγή. Σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Έτσι ξαφνικά. Απο την μια στιγμή στην άλλη.

Το δύσκολο είναι επίσης πως μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν πει τίποτε στον μικρό ο οποίος αναζητά τον πατέρα του αλλά και την μαμά που λείπει πολλές ώρες απο κοντά του. Βλέπετε είναι περίοδος διακοπών απο το σχολείο και ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύς. Και είναι χρόνος που ο Κωνσταντίνος αφιέρωνε πάντα στο παιδί του.