Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μαφιόζικη εκτέλεση - Δολοφόνησαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο



Συναγερμός έχει σημάνει στην αστυνομία μετά τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλο στο κέντρο της Αθήνας στην οδό Ασκληπιού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άτομα μπήκαν στο γραφείο του δικηγόρου, άνοιξαν πυρ και τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως οι δράστες προσποιήθηκαν αρχικά τους πελάτες ενώ μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν γίνει προσαγωγές από το σημείο ωστόσο στην περιοχή υπάρχουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν γιος του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος πέθανε το 2006.

Άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του!

Η ιστορία είναι σοκαριστική. Όλα συνέβησαν στην οδό Ασκληπιού 154, στο κέντρο της Αθήνας.

Δύο άτομα χτύπησαν το κουδούνι του γραφείου του και ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τους άνοιξε την πόρτα. Οι δύο δράστες τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ και διέφυγαν από το σημείο!

Λίγο μετά το φονικό, οι πρώτες πληροφορίες για το θύμα ξεκίνησαν να έρχονται στην επιφάνεια. Κι ανέφεραν πως πρόκειται για τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Οι πληροφορίες τελικά επιβεβαιώθηκαν, με τις Αρχές να βρίσκονται σε συναγερμό!

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος μέσα στο γραφείο. Φέρεται να έχει δεχθεί πυροβολισμούς στην κοιλιά.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν ποινικολόγος και στο παρελθόν είχε ασχοληθεί με σειρά σημαντικών υποθέσεων.