Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

"Αν είχαν συλλάβει τον δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη δε θα είχε βιάσει την κόρη μου"



Ένας 23χρονος τσιγγάνος, φέρεται να ομολόγησε ότι μαζί με τον 20χρονο Αλβανό κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, είχαν βιάσει μία άλλη κοπέλα, μια 19χρονη, η οποία μάλιστα είναι άνθρωπος με αναπηρία.

Η είδηση προκάλεσε σοκ, ιδιαίτερα το στοιχείο ότι ο βιασμός της 19χρονης έγινε ΜΕΤΑ τη δολοφονία της αδικοχαμένης Ελένης!

Η μαρτυρία του πατέρα της 19χρονης

Ο πατέρας αυτής της κοπέλας, μίλησε στο newsIT.gr περιγράφοντας τα όσα του διηγήθηκε η κόρη του.

“Στις 14 Ιανουαρίου έμαθα το περιστατικό. Μου το είπε η ίδια η κόρη μου. Το παιδί μου είπε ότι ο Αλβανός, με το αυτοκίνητό του και με έναν αθίγγανο, την είδαν μαζί με τις φίλες της και επειδή γνώριζε ότι η κόρη μου είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και δεν θα τους έλεγε “όχι”, της πρότειναν να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο, να ακούσουν μουσική… και έτσι το παιδί πήγε μαζί τους. Δεν πήγε το μυαλό της στο κακό”.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι αδίστακτοι δράστες, βίασαν και χτύπησαν το κορίτσι με αναπηρία.

“Την πήγαν σε μια παραλία, στο Ενυδρείο και την βίασαν, αφού την χτύπησαν. Την χτύπησαν στο πρόσωπο. Η κόρη μου μου είπε ότι ο Αλβανός την χαστούκισε και αυτή φοβήθηκε. Αυτό έγινε τρεις μέρες μετά από το συμβάν με τη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο. Εάν τον είχαν συλλάβει, δεν θα είχε συμβεί”.

Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: Επιβεβαιώνομαι

Την ίδια ώρα, ο πατέρας της 20χρονης Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στο Newsit.gr για τις ραγδαίες εξελίξεις στη Ρόδο και μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους για τον βιασμό και τη δολοφονία της 20χρονης φέρεται να εμπλέκεται και σε ακόμη μία περίπτωση βιασμού.

«Τι να σχολιάσω; Αν έκανε αυτό που έκανε μετά την αποτρόπαιη δολοφονία της κόρης μου, τι έκανε τόσα χρόνια πριν και ποιος τον συγκάλυπτε; Και το πιο αποτρόπαιο είναι ότι το κορίτσι είναι με ειδικές ανάγκες. Και πόσα άλλα κοριτσάκια μπορεί να έχουν βρεθεί στην ίδια θέση; Εγώ έχω μιλήσει για κύκλωμα. Τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια και αυτός και κάποιοι άλλοι αλήτες εκεί; Πιθανόν, ο ένας να χρηματοδοτούσε τους άλλους, να είχαν και ναρκωτικά… και όλα αυτά σε βάρος κοριτσιών που πήγαιναν εκεί για να σπουδάσουν ή να δουλέψουν. Το είχα πει ότι θα την πατούσε και κάποιο άλλο κορίτσι, το περιστατικό, δυστυχώς, επιβεβαιώνει όσα είχα πει» είπε ο τραγικός πατέρας.

Πηγή: newsit.gr