Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Δολοφόνος για Αρμπέρ Μπάκο: "Με είχε κάνει υπηρέτη του"



Πολλαπλές προσωπικές διαφορές φαίνεται να είχε ο άνθρωπος που κατάφερε να αποτελείωσει με 17 μαχαιριές μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού τον Αλπμέρτ Μπάκο.
Σύμφωνα με τον Αλβανό κατηγορούμενο είπε ότι δεχόταν αφόρητες πιέσεις από τον Μπάκο για τη δίκη που πρόκειται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες. Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε όταν ο Μπάκο μεταφέρθηκε από τις φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλό ζήτησε αμέσως να συναντηθούν για να συζητήσουν για το δικαστήριο.Σύμφωνα με αυτά που είπε ο κατηγορούμενος αυτό που τον έκανε να εξοργιστεί ήταν ότι ζήτησε να του φέρει καφέ και τις παντόφλες του.

Δήλωσε μάλιστα πως: "Μου συμπεριφερόταν σαν σε υπηρέτη, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς". Σ' αυτό το σημείο, όπως ισχυρίστηκε, βγήκε εκτός εαυτού, ξεκίνησε καυγάς και γρήγορα ήρθαν στα χέρια με τον Μπάκο. Λέει μάλιστα ότι ο Έλληνας κρατούμενος που φέρεται να τον βοήθησε δεν έχει σχέση με τη δολοφονία, πως απλά είδε τον καυγά και πήγε να τους χωρίσει. Όταν κράτησε, όπως λέει τον Μπάκο, εκείνος βρήκε την ευκαιρία να τον χτυπήσει με το μαχαίρι 17 φορές.