Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας στη Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου



Χωρίς αποτέλεσμα για δεύτερο 24ωρο διεξήχθησαν οι έρευνες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, για τον εντοπισμό γυναίκας που νωρίς το πρωί του Σαββάτου, Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, φέρεται να έδωσε τέλος στη ζωή της, πηδώντας από την Γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου.

Σκάφη του Λιμενικού με το πρώτο φως της ημέρας ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, χτένισαν την θαλάσια περιοχή, χωρίς ωστοσο να βρεθεί κάτι, ενώ για το συμβάν έχουν ενημερωθεί και τα πλοία που εκτελούν τα δρομολόγια Πάτρα - Ιταλία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του tempo24.gr η γυναίκα στάθμευσε το αυτοκίνητό της μεταξύ του δεύτερου και τρίτου πυλώνα της Γέφυρας, βγήκε και πήδηξε στη θάλασσα. Το περιστατικό φέρεται να έχει καταγραφεί από τις κάμερες κυκλοφορίας της Γέφυρας γύρω στις 7.30 το πρωΐ του Σαββάτου. Από τις κάμερες κυκλοφορίας δεν ειναι δυνατο να φανεί εαν η γυναίκα πήδηξε στη θάλασσα. Ωστόσο φαίνεται οτι σταθμεύει το οχημα και κατευθύνεται προς τα προστατευτικά καγκελα.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο tempo24.gr ο κεντρικός λιμενάρχης Πατρών Δ. Κυριακουλόπουλος όπως αναφέρθηκε από το κέντρο διαχείρισης της γέφυρας μία γυναίκα λίγο μετά τις 7.00 το πρωί πήδησε στο κενό από το μέσον περίπου της γέφυρας στο σημείο πού είναι το μεγαλύτερο ύψος.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί είναι από τη Ναύπακτο, ενώ υπάρχουν αναφορές πως στο αυτοκίνητο τους, βρέθηκε ένα ιδιόχειρο σημείωμα.