Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Γάμος Κοσιώνη-Μπακογιάννη: Νέες εικόνες από το prive πάρτι και τη νύφη!



Ο γάμος του Κώστα Μπακογιάννη και Σίας Κοσιώνη τελέστηκε στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, παρουσία στενών συγγενών και φίλων και ελάχιστες φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας.

Φωτογραφίες που ανήρτησαν καλεσμένοι του γάμου στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram (σσ. το γύρο του διαδικτύου έκαναν οι φωτογραφίες που η Αννα Μπουσδούκου και η Ελισάβετ Μουτάφη μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους) και άνθρωποι που επιμελήθηκαν τη νυφική εμφάνιση της Σίας Κοσιώνη.

Μετά τα πέδιλα και το μανικιούρ, ήρθε στη δημοσιότητα το χτένισμα της νύφης, ένας σινιόν κότσος! 

Την πρώτη φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη με το νυφικό look ανέβασε στο facebook και o άνθρωπος που επιμελήθηκε το χτένισμά της για το γάμο. Ο κομμωτής και ιδιοκτήτης του «Τeo Hair Design» στο Κολωνάκι με μακρά και επιτυχημένη πορεία στο χώρο του hair styling. 

Όπως βλέπετε η Σία Κοσιώνη επέλεξε έναν σινιόν κότσο και μακιγιάζ σε γήινους τόνους. Μάλιστα, στο facebook, ο Αργύρης Λαζόπουλος ανέβασε και τον Κώστα Μπακογιάννη την ώρα που περιμένει τη νύφη.

Όπως μπορείτε να δέιτε και στις παρακάτω φωτογραφίες το γαμήλιο γλέντι κράτησε και τις επόμενες ημέρες και όλοι μαζί διασκέδασαν στο Καρπενήσι.