Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Τσιτσιπάς: Με νίκη ξεκίνησε το Roland Garros!



Μπήκε με το… δεξί! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ιδανική εκκίνηση στο Roland Garrosεπικρατώντας του Γερμανού, Μαξιμίλιαν Μάρτερερ, με 3-0 σετ.

Easy does it.@StefTsitsipas records just his second ever win at Roland-Garros, 6-2 6-2 7-6(4) over Marterer.#RG19 pic.twitter.com/4NPtoMJNAm

— Roland-Garros (@rolandgarros) 26 Μαΐου 2019

Στον δεύτερο γύρο του τουρνουά, ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στους Ούγκο Ντελιέν (Βολιβία) και Πράινες Γκανεσβάραν (Ινδία).

Ο Στέφανος -που έχει κάνει φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις στο χώμα, κατακτώντας τον τίτλο στο Εστορίλ και φτάνοντας στον τελικό της Μαδρίτης και στα ημιτελικά της Ρώμης δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα απέναντι στον Μάρτερερ στα δύο πρώτα σετ.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας (Νο.6 στην παγκόσμια κατάταξη) πήρε και τα δύο πρώτα σετ με 6-2, κατακτώντας το πρώτο μετά από 31 λεπτά αγώνα και το δεύτερο σε 29.

Ο 23χρονος Γερμανός τενίστας έδειξε να έχει… σφυγμό μόνο στο τρίτο σετ, αναγκάζοντας τον Τσιτσιπά να το πάει στο τάι μπρέικ. Εκεί όμως ο Έλληνας τενίστας σοβαρεύτηκε και πήρε τον αγώνα.



 First Round Win  @StefTsitsipas beats Maximilian Marterer 6-2, 6-2, 7-6(4). #RG19 pic.twitter.com/CuZZAq2hzc

— ATP Tour (@ATP_Tour) 26 Μαΐου 2019