Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

θέμα με Γουοναμέικερ στο λιμάνι, παραμένει στην αγορά



Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Κάουνας από την Ζαλγκίρις, με τον Ντέιβιντ Μπλατ μετά το παιχνίδι να τονίζει ότι η ομάδα του έχασε ελέω της περιφερειακής του γραμμής. Με το τέλος της αναμέτρησης στην Λιθουανία βγήκαν σενάρια περί απόκτησης του Μπράντλεϊ Ουοναμέικερ από τους Ερυθρόλευκους, κάτι που βέβαια δεν ισχύει.

Ο Αμερικανός γκαρντ θέλει να παλέψει στο ΝΒΑ για την καθιέρωσή του, ενώ παράλληλα έχει κλειστό συμβόλαιο με τους Σέλτικς, κάτι που ήταν και ο αυτοσκοπός του. Οι Ερυθρόλευκοι δεν ασχολούνται με την περίπτωσή του καθότι όπως και να έχει δεσμεύεται από τους Κέλτες και δεν είναι ελεύθερος (και θεωρείται έως και απίθανο να μείνει).

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι έχουν «παγώσει» την περίπτωση του γκαρντ που θέλει ο Ντέιβιντ Μπλατ για την περιφέρειά του. Ο Ολυμπιακός παραμένει ενεργός στην αγορά, «τσεκάρει» το ΝΒΑ αναφορικά με τους παίκτες που έχουν two-way συμβόλαια και ετοιμάζεται να «χτυπήσει» στις εξελίξεις. Ονόματα υπάρχουν στο τραπέζι, όπως αυτό του Τζόρνταν Λόιντ, χωρίς όμως να υπάρχει ξεκάθαρη κατεύθυνση από τον Ντέιβιντ Μπλατ αυτή τη στιγμή.