Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Να δώσει συνέχεια στο σερί του στο «καμίνι» του Φαλήρου θέλει ο Ολυμπιακός



Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπέτις, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League (22:00, Cosmote Sport 3), θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θετικό σερί του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δώσει μέχρι στιγμής επτά ματς σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, μετρώντας έξι νίκες και μία ισοπαλία (εκτός με Μπέρνλι).

Απόψε, θέλουν να μπουν με το... δεξί στους ομίλους του Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι να έρθει η νίκη, στο -όπως αναμένεται- κατάμεστο Καραϊσκάκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, βάσει των δoκιμών του, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-2-3-1 με τους: Γιαννιώτη στο τέρμα και τους Ομάρ (παρά την ίωση που τον ταλαιπώρησε θα παίξει), Μεριά, Βούκοβιτς, Τσιμίκα. Στα χαφ θα είναι οι Καμαρά - Νάτχο, ενώ ο Φορτούνης θα είναι πίσω από τον Γκερέρο. Ο Ποντένσε θα είναι στο αριστερό άκρο, ενώ στο δεξί δοκιμάστηκε με τους βασικούς και ο Φετφατζίδης πλην του Λάζαρου.

Από την άλλη, ο Κίκε Σετιέν, δεν έχει στη διάθεσή του τον Γουίλιαμ Καρβάλιο. Στο τέρμα θα είναι ο Ζοέλ και στην άμυνα οι τρεις Μαντί, Μπάρτρα, Σίντνεϊ. Μπαραγκάν (δεξιά), Ζούνιορ (αριστερά), Χάβο Γκαρθία και Κουδράδο στον άξονα με τους Χοακίν και Τέγιο στα άκρα κι ο Σέρχιο Λεόν θα είναι στην κορυφή.